Alearga la Crosul UpDown Run 2019

Dragi prieteni,

Avem placerea sa va anuntam ca si anul acesta caravana Miscarea face bine va ajunge in Brasov. Pe 3 AUGUST vom ocupa Piata Sfatului si va invitam si pe voi sa luati parte la Cea mai mare ora de sport, editia a IX-a.

In cadrul evenimentului v-am pregatit si o super provocare – Crosul UpDown Run, cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului:

  • proba de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii,
  • 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari, tipul de alergare fiind TRAIL.

Aveti de ales intre cele doua curse: de 4km sau 7km, in functie de cat de antrenati sunteti si cat de mult vreti sa va depasiti limitele. Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toti participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu diplome, cupe si premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

STARTUL la Crosul UpDown Run se va da la ora 9:30, dar noi va asteptam dar noi va asteptam pe tot parcursul zilei in Piata Sfatului, pentru ca:

  • cei mai buni instructori din tara si din strainatate ne vor antrena pe ritmuri de muzica la clasele de fitness
  • vom avea si o zona speciala de testari medicale gratuite
  • iar pasionatii de fotbal si de tenis de masa, volei si baschet vor avea la dispozitie 12 ore in care sa isi testeze tinta cu mingea – shooting gate si sa joace tenis de masa 😉

Mai multe detalii despre ce se va petrece timp de 12 ore in Piata Sfatului gasiti aici.