Alearga la Crosul de seara Miscarea face bine

Avem placerea sa va anuntam ca si anul acesta caravana Miscarea face bine va ajunge in Brasov. Pe 11 iulie vom ocupa Piata Sfatului si va invitam si pe voi sa luati parte la Cea mai mare ora de sport.

Cros-de-seara-Miscarea-Face-Bine-Brasov-Screensaver-4

Avem o cursa inedita si speciala, un cros cu obstacole, pe o distanta de 4 km, cu o cauza caritabila in spate. Deci, de data aceasta miza este dubla: alergam atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

Prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, vom sustine familiile cu copii diagnosticati cu cancer sa procure medicamentele necesare din strainatate.

Anul trecut au beneficiat de medicamente peste 20 de copii diagnosticati cu cancer.

Toate taxele de inscriere vor merge catre acesti copii.

Aveti de ales intre cros cu obstacole si cros simplu, ambele de 4km, in functie de cat de antrenati sunteti si cat de mult vreti sa va depasiti limitele. Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toti participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu diplome si cupe.

Multa voie buna si energie o sa va cuprinda cand o sa treceti prin fata scenei, caci cei mai buni instructori de fitness din tara vor avea grija ca atmosfera sa fie una cat mai sportiva si antrenanta.