Ducând la daune fizice începând

0

În diferite împrejurări comunicăm extra de obicei de mizerie, expresie care nu trebuie confundată cu „stresul” extra răspândit și care se referă din nou la consecințele nefavorabile care decurg din problema adaptării la stimuli negativi, adică exact la stres, care s-a prelungit.

Când stresul devine mizerie, înseamnă că în expertiza subiectivă există un dezechilibru între solicitările din împrejurimi sau ale unei anumite ocazii stresante și resursele pe care credeți că le aveți pentru a le răspunde – miscareafacebine.ro.

Acest lucru se poate traduce prin oboseală emoțională și chiar fizică, deoarece una dintre daunele suferinței prelungite este cea care afectează sistemul imunitar care este compromis, ducând la daune fizice începând de la hipertensiune arterială, infarct coronarian sau probleme cardiace coronariene în mod normal, până la distrugerea sistemul respirator care poate fi alterat pe lângă sistemul neuro-musculo-scheletal.

Cum să ai grijă de problemă?

Potențialele strategii de implementat sunt multe și necesită intervenția unor actori variați. În primul rând, speranța este că acțiunile de conștientizare vor duce la o conștientizare mai mare în rândul profesioniștilor care se ocupă de pacienții cu cancer în fiecare zi. De altfel, un raport realizat de AIOM în 2019 a evidențiat faptul că în multe departamente responsabile cu remedierea tumorilor instrumentele puse la dispoziție bolnavilor erau limitate, la fel și pregătirea angajaților din domeniul sănătății, care au fost rareori pricepuți să facă față problemelor emoționale. dificultățile cumpărătorilor lor.

În măsura în care ajutorul psihologic este anxios

Profitând de aceste neajunsuri, intervențiile și discuțiile privind calitățile empatice pe care ar trebui să le dobândească în esență medicul oncolog se înmulțesc, mai ales în ceea ce privește modalitățile de comunicare care trebuie adoptate cu persoana afectată. Pe una dintre cele mai simple moduri de a interacționa cu consumatorul dvs., am compilat o secvență de recomandări chiar aici.

În măsura în care ajutorul psihologic este anxios, determinarea psiho-oncologului a fost stabilită oficial în anul 2015, a cărui integrare în personalul multidisciplinar este importantă. În cazul în care mijlocul de remediere nu oferă acest serviciu, ar putea exista potențialul de a verifica proximitatea cu un birou de asistență pe site-ul web SIPO (Societatea Italiană de Psiho-Oncologie) sau, de ce nu, de a contacta panouri on-line și de a asculta grupuri .

Poziția îngrijitorului și a rețelei de asistență a persoanei afectate este esențială. Prin avantajul problemei pe care o au unii bolnavi de a-și recunoaște propria suferință emoțională și de a o identifica profesionistului, este la fel de mult ca și cei apropiați să intercepteze semnele unei probleme. De exemplu, este tot timpul util să se țină cont nu numai de temperamentul general al persoanei afectate, ci și de toate modificările obiceiurilor zilnice care nu se bazează pe boala în sine, similar schimbărilor în ritmul somn-veghe. , comportamentul alimentar și modul de viață. social.

Nu este neobișnuit ca pacientul aflat în suferință psihologică să se retragă în sine: a-l îngriji înseamnă și a surprinde din timp această tendință și a lua mișcare pentru ca persoana afectată să primească ajutorul psihologic necesar.

În multe privințe, într-adevăr

Situații de sănătate în Europa în conformitate cu Raportul Stada de sănătate 2022
Întâlnirea anuală cu sondajul la nivel european, care a vizat anul acesta 30.000 de oameni din 15 țări complet diferite, prezintă o impresie majoră a pandemiei asupra sănătății mintale și o tendință generală de pierdere a credinței în tehnicile de bunăstare. Este optimista notiunea de farmacist ca grad de referinta pentru recomandarea personalizata, job care trebuie sa evolueze in paralel cu o consolidare a canalelor web ale farmaciilor locale.

Impactul ultimilor doi ani asupra rezidenților europeni, care se confruntă cu gestionarea Covid-19 și cu toate problemele care au apărut atât pe plan profesional, cât și financiar, emoțional și gestionarea ritmurilor de viață, începe să treacă în urmă. în sine un semnal deloc indiferent. În multe privințe, într-adevăr, Europa pare să fie în pragul unui tip de „scurtcircuit” al sănătății, evidențiază Raportul de sănătate Stada 2022, prezentat în zilele curente și acum în cea de-a patra versiune.

Născut ca un instrument de măsurare a alfabetizării bunăstării în Germania, Raportul de sănătate STADA a devenit acum unele dintre sondajele intensive și complete efectuate în Europa cu privire la percepția rezidenților asupra sănătății.

Nivel bun de încredere în medicina convențională

„Prin Raportul Stada Health ne propunem să furnizăm informații care să stimuleze o dezbatere asupra tendințelor în domeniul sănătății și acțiunile dorite să susțină și mai mult munca dragă desfășurată în fiecare zi de către partenerii noștri de încredere, similar medicilor, spitalelor, farmaciștilor care lucrează în fiecare zi pentru pacienții. ”, a menționat Peter Goldschmidt, CEO al Stada.

poster-Brasov-International-Marathon-2017-770x434

Cunoștințele colectate prin chestionare online în rândul a aproximativ 30.000 de persoane din cincisprezece țări europene diferite (inclusiv Italia) indică o scădere a satisfacției față de companiile oferite de tehnicile de sănătate, însoțită de o creștere a nivelului de stres.

Sectorul sănătății mintale este deosebit de important. De asemenea, au fost raportate probleme prin metoda de înrăutățire a calității înalte a somnului și probleme legate de programarea la medic.

65% dintre cei intervievați au indicat că au încredere în medicina convențională. Din această perspectivă, medicii rămân principalul nivel de referință (65%), urmați de oamenii de știință (61%), farmaciștii (57%) și epidemiologii (54%). Pe de altă parte, gradul de credință poziționat în companiile farmaceutice (24%), în mass-media și în politică este mult în scădere. Cu toate acestea, 65% dintre indivizi au spus că sunt foarte bucuroși sau mulțumiți de sistemul de bunăstare al națiunii lor, această cifră a fost în scădere față de 71% din anul anterior.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here