Clase

Cea mai mare ora de sport, parte din campania Miscarea face bine, powered by Dolce Sport

Anul acesta, cea de a sasea editie a festivalului de fitness si sport vine cu multe noutati si cu noi experiente pentru toti iubitorii miscarii in aer liber, precum si pentru voi, cei care veti dori acum sa descoperiti beneficiile ei. Caravana incepe la Bucuresti, pe 4 iunie si continua la Brasov, pe 9 iulie si Mamaia, pe 6 august

Vor fi 3 luni de vara, 3 orase si minim 36 de ore de miscare.

Sambata, 4 iunie, va asteptam pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf cu 12 ore pline de activitati la scena: Nirvana Fitness, Kangoo Dance, Steel Combat, Yoga, Functional Movement, Hard Training, Steel Tonic, KickBox, Kangoo Kikc.

Intrarea la toate aceste activitati este complet gratuita. In plus, participarea la clase va poate aduce si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare, suplimente nutritive si alte surprize.

Incepem la ora 9:00 dimineata si terminam seara, dupa ora 21:00.

Intrarea este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile pentru fiecare clasa. Puteti veni in familie, cu prietenii, cu colegii de la munca sau din club. Orice persoana isi va gasi cel putin o clasa si-un instructor “favorit”.

Programul este urmatorul (pot sa apara modificari):MFB bucuresti 2016 - parteneri_program fitness