Somon la cuptor cu smântână şi ceapă

Somon la cuptor cu smântână şi ceapă

Ingrediente:

- 120 gr file de somon
- 2 linguri de suc de lămâie
- 2 linguri de ceapă mărunţită
- sare şi piper după gust
- 200g smântână



Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 450 grade; puneţi peştele într-o tavă, adăugaţi sarea şi piperul şi stropiţi cu sucul de lămâie. Puneţi deasupra ceapă şi lăsaţi la cuptor 30-40 de minute. Smântână se amestecă cu un căţel de usturoi pisat şi se toarnă fie pe somon, fie lângă.

Informaţii nutritive:

152 calorii, carbohidraţi 14 gr, 23 gr proteine, grăsimi 4 gr, colesterol 55 mg.

Poftă bună!

Comentariul tau

codul de validare

Ce spun ceilalti

  • Ady
    Ady 11.10.2011 22:54

    Si smantana unde-i?