Salată de spanac cu ciuperci şi mozzarela
Ingrediente:
- 600 gr de spanac proaspăt
- 4 ciuperci mari, tăiate subţire
- 3 feliuţe de ceapă roşie
- 50 gr de mozzarela cu puţină grăsime
- o lingură de oţet balsamic
- o lingură de ulei de măsline
- o lingură de apă
- sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Se pun într-un bol, sau o farfurie mai adâncă spanacul, ciupercile, ceapă şi mozzarela. Separat se amestecă apa, uleiul, oţetul, sarea şi piperul şi se adaugă peste amestecul de spanac şi mozzarela. Puteţi să serviţi rece sau se poate încălzi 1 minut la cuptorul cu microunde. Este bine să folosiţi cât mai puţină sare, în schimb piper puteţi folosi cât doriţi.
Informaţii nutritive:
O porţie conţine: 140 calorii, carbohidraţi 14 gr, proteine 13 gr, grăsimi 5 gr, fibre 6 gr, colesterol 1 mg.
Poftă bună!