Pui la cuptor cu legume

Pui la cuptor cu legume

Ingrediente:

- 4 cartofi tăiaţi
- 6 morcovi tăiaţi
- 1 ceapă mare tăiată în 4 bucăţi
- un pui dezosat şi fără pieliţă tăiat în bucăţi
- 100 gr apă
- 1 lingură de cimbru
- puţin piper

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 400 grade. Se aşează într-o tavă cartofii şi morcovii tăiaţi şi ceapă. Deasupra se pun bucăţile de pui; amestecaţi apă cu cimbrul şi piperul  şi turnaţi în tavă peste legume şi pui. Se lasă o oră la cuptor la 400 grade până când se rumenesc. Rezultatul va fi incredibil!

Informaţii nutriţionale: 160 de calorii, 32 gr de carbohidraţi, grăsimi 2 gr, 6 gr de proteine, fibre 5 gr, colesterol 15 mg.

Poftă bună!

Tag-uri: pui, legume, reteta

Comentariul tau

codul de validare

Ce spun ceilalti

  • Andreea
    Andreea 18.01.2012 15:06

    Presupun ca cele 4000 de grade sunt Fahrenheit. Nu?