2 în 1: Supă de pui cu supă de legume
Ingrediente:
- 500 gr de carne de pui fără os de pieliţă
- 100 gr de porumb
- 1 cartof mare
- 1 ceapă de mărime medie
- 100 gr de ţelină
- 3 linguri de muştar
- un sfert de lingură de piper
- puţin condiment de usturoi
- 1,5 L supă de legume (zeamă de la o supă de legume)
- 400 gr supă de pui (zeamă de la puiul fiert)
Mod de preparare:
Se taie puiul în bucăţele mici; într-o oală se pune puiul tăiat, porumbul, ceapă, cartoful, ţelina, muştarul, piperul şi praful de usturoi; apoi se adăugă supă de legume şi de pui se amestecă , se acoperă, se pune pe foc şi lăsaţi să fiarbă bine la foc mare.
Informaţii nutriţionale: Aceasta supă conţine 187 de calorii, 21 gr de carbohidraţi, 20 gr de proteine, grăsimi 3 gr, fibre 3 gr, colesterol 60 mg.
Poftă bună!