The M Plan Diet – slăbeşte cu ajutorul ciupercilor

The M Plan Diet – slăbeşte cu ajutorul ciupercilor

Se spune că orice dietă trebuie să aibă în centru un aliment principal, care să stimuleze metabolismul, oferindu-ne în acelaşi timp şi substanţele nutritive necesare. De la mere până la varză, aceste “ingrediente magice” ale dietelor s-au tot schimbat, în încercarea nutriţioniştilor de a găsi cea mai bună variantă.

Ei bine, iată că vedete ca Katy Perry sau Kelly Osbourne s-au oprit asupra unui plan alimentar ceva mai neobişnuit, care plasează în centrul regulilor sale ciupercile.

Femeile sunt principalele “adepte” ale acestei diete, întrucât The M-Plan Diet ajută la pierderea câtorva kilograme în plus, dar şi la arderea grăsimilor din unele zone problematice, cum ar fi braţele, abdomenul şi coapsele, fără a micşora bustul.

Citeşte mai jos ce presupune The M-Plan Diet şi în cât timp poţi ajunge la greutatea visată cu ajutorul ciupercilor:

•    Timp de 14 zile trebuie să înlocuieşti un prânz sau o cină cu un preparat pe bază de ciuperci.

•    Introducând zilnic aceste alimente bogate în fibre, vei fi sătul mai mult timp, scăzând probabilitatea de a mânca mai multe produse bogate în calorii care ţi-ar putea afecta greutatea.

•    În plus, este important să adopţi un stil de viaţă sănătos. Să faci sport în mod regulat, să mănânci cu moderaţie şi să elimini din alimentaţie acele grupe de produse care simţi că îţi fac rău.

•    Un aspect principal în ceea ce priveşte importanţa ciupercilor în cadrul dietelor pentru slăbit este tocmai faptul că ele au foarte puţine calorii. O cană de ciuperci asigură 50 de calorii, suficiente pentru ca organismul să îşi poată extrage energia necesară.

•    În cadrul unui studiu publicat de revistă FASEB, s-a constatat că înlocuirea cărnii roşii cu ciupercile albe duce la pierderea câtorva kilograme. La sfârşitul celor 12 luni de cercetare, participanţii obezi cu vârsta aproximativă de 48 de ani pierduseră 3.6% din greutatea lor iniţială, adică aproximativ 3.1 kg.

Beneficiile ciupercilor – recomandate diabeticilor şi incluse în tratamentele anti-cancer


Datorită numărului mic de lipide, ciupercile pot fi consumate fără probleme şi de diabetici.

Fiind bogate în potasiu, ele reduc anxietatea şi stresul, reducând şi tensiunea arterială.

În ultimii ani, cercetătorii au studiat şi proprietăţile anti-cancer ale ciupercilor. Aşa au ajuns la concluzia că aceste alimente conţin compuşi care inhibă formarea proteinelor care stimulează secreţia de estrogen, hormon asociat mai multor tipuri de cancer.

un articol de Marina Rasnoveanu

Comentariul tau

codul de validare