Oprah a slăbit 30 de kilograme fără bisturiu

Oprah a slăbit 30 de kilograme fără bisturiu

Nu se poate vorbi de secrete în cazul lui Oprah. Nu a slăbit cu bisturiul, ci cu biciul. Metaforic vorbind. Gazda celui mai popular show de televiziune, Oprah Winfrey a lucrat intens timp de o jumătate de an, sub supravegherea antrenorului său personal.

Truda a dat roade şi este de apreciat, cu atât mai mult cu cât Oprah nu a căzut în păcatul liposuctiei. O asemenea operaţie ar fi fost extrem de la accesibilă,  dacă luăm în seamă conturile ei.

“Cea mai mare realizare este să îţi dai seama că problema ta nu ţine de greutate, ci de control şi motivaţie”. Oprah a descoperit astfel cele două elemente cheie în reuşita oricărui regim. Totul ţine de control şi motivaţie. Cu ele de partea ta, depăşeşti poftele, oricât de mari ar fi.

În celebrele sale emisiuni, vedetă a făcut publice câteva dintre cele mai importante reguli pentru cei care vor să slăbească : exerciţiile fizice sunt obligatorii. Poţi face orice de la aleargare până la fitness, cardio, Pilates sau dans. Ideea este să te mişti. Spune nu hotărât produselor din faină, cartofilor şi zahărului dar nu renunţa complet la pâine sau paste, ci consumă-le pe cele din faină integrală.

Controlează-ţi porţiile. Nu umple farfuria până la refuz şi mănâncă din ce în ce mai puţin.

Bea multă apă şi ceaiuri de plante cu lămâie. E esenţial să te hidratezi.

Dieta recomandată de Oprah urmăreşte principiile esenţiale care ar trebui să stea la baza oricărui proces de pierdere în greutate: aport crescut de proteine slabe, consum moderat de grăsimi “sănătoase” şi diminuarea cantităţii de carbohidraţi.

Iată una dintre cele mai simple dintre dietele recomandate de Oprah:

Mic dejun

1/2 Grepfruit;
1 felie de graham prăjită;
1 cană de lapte degresat;

 Prânz

100g de piept de pui fără pieliţă;
1 cană de spanac fiert;
1 cana ceai de plante;

Cina

Pâine cu usturoi;
Brânză degresată;
Ciuperci la grătar.

Oprah a slăbit pritr-o nutriţie sănătoasă, mult sport şi voinţa de fier. Tu ce mai aştepţi ?

Sursa pozei:http://www.montrealgazette.com

Comentariul tau

codul de validare