Recorduri personale

Lecţia motivaţională – ce spun celebrităţile despre sport

Lecţia motivaţională – ce spun celebrităţile despre sport

Timpul, oboseala, inconsecvenţa programului, toate ne determină să amânăm uneori acele exerciţii fizice care ne-ar putea modela corpul, dar şi mintea. Tocmai de aceea, avem nevoie de lecţii...

0 Detalii
 • Jessica Simpson – secretele unei diete plătite
  Jessica Simpson – secretele unei diete plătite

  Jessica Simpson a avut dintotdeauna probleme cu greutatea, dar a încercat din răsputeri să se menţină în limite acceptabile. Asta până la venirea pe lume a fiicei sale, în mai 2012, atunci când cântăreaţa americană cântărea cu 31kg mai mult decât la începutul sarcinii.

 • Sarah Jessica Parker - Totul despre dietă şi sport
  Sarah Jessica Parker - Totul despre dietă şi sport

  Sarah Jessica Parker a declarat în nenumărate rânduri că silueta suplă i se datorează unui metabolism rapid, dar apropiaţii i-au deconspirat de-a lungul timpului câteva dintre secrete. Astfel, pe lângă gene bune, Sarah Jessica Parker este o persoană activă, face sport alături de un instructor personal şi respectă câteva reguli alimentare.

 • Top 3 diete minune ale verii
  Top 3 diete minune ale verii

  Vara poate fi momentul cel mai potrivit pentru a începe să ţii o dietă alimentară. În acest sezon mâncăm mai puţin, iar salatele, fructele şi legumele ocupă o bună parte din meniul nostru zilnic. Tocmai de aceea, în cazul în care dorim să scăpăm de câteva kilograme în plus, ar trebui să ne orientăm la unele dintre dietele “de vară” recomandate de specialişti.

 • Top 4 vedete care au slăbit drastic
  Top 4 vedete care au slăbit drastic

  Exceptând situaţiile în care de vină sunt unele dereglări hormonale, supraponderabilitatea sau obezitatea se pot “trata” prin diete corespunzătoare, atent supravegheate de medicii nutriţionişti. Asta au încercat să ne dovedească în ultima vreme, numeroase vedete autohtone care au reuşit să slăbească foarte mult, într-un timp record.

 • Cum se menţin în formă vedetele – fitness tips & tricks
  Cum se menţin în formă vedetele – fitness tips & tricks

  Ori de câte ori o vedetă a reuşit să slăbească un număr record de kilograme sau şi-a etalat ani la rândul silueta perfectă, publicul a încercat să-i afle secretele bine ascunse.