Adriana Istrate, prima femeie din Romania care a participat la Antarctic Ice Marathon & 100k. Si l-a castigat.

Adriana Istrate, prima femeie din Romania care a participat la Antarctic Ice Marathon & 100k. Si l-a castigat.

23 martie a fost ziua care mi-a schimbat viața! Odată cu vestea cea mare, am adoptat un stil de viață mai strict, mai sănătos, cu planuri de antrenament pentru 100 km, dar continuând în stilul meu caracteristic: fără cronometrare, fără aplicații de running, fără pauze.

Asa isi incepea Adriana Istrate ultimul articol postat pe blogul personal, inainte de a face  primul pas (din cei 7) spre indeplinirea unui obiectiv sportiv (si nu numai) de mare amploare: 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente in 777 de zile.

Ei bine, Antarctic Ice Marathon & 100k a fost primul ei pas. In traducere, in 3 cifre si 3 cuvinte: 142 kilometri de alergare :) Dar nu oriunde si nu oricum, ci in Antarctica, la minus multe grade (25). Probabil ati citit, auzit si vazut ieri si azi mai multe stiri despre romanca de la capatul lumii, cea care este prima femeie din Romania care a ajuns sa participe la o astfel de competitie. Sa participe si sa o castige. Dupa aproape 24 de ore de alergare a trecut prima linia de finish cu steagul Romaniei in maini. Este o realizare deosebita, pentru care merita toate felicitarile noastre! Bravo, Adriana! Revenire usoara si mult succes in indeplinirea urmatorilor pasi!

sursa foto: facebook.com/AntarcticIceMarathon 

 

 

 

 

Comentariul tau

codul de validare