Recorduri personale

Adriana Istrate, prima femeie din Romania care a participat la Antarctic Ice Marathon & 100k. Si l-a castigat.

Adriana Istrate, prima femeie din Romania care a participat la Antarctic Ice Marathon & 100k. Si l-a castigat.

23 martie a fost ziua care mi-a schimbat viața! Odată cu vestea cea mare, am adoptat un stil de viață mai strict, mai sănătos, cu planuri de antrenament pentru 100 km, dar continuând în...

0 Detalii
 • Antrenamentul viitorului – fără reguli şi abonament la sala fitness
  Antrenamentul viitorului – fără reguli şi abonament la sala fitness

  Cum ar trebui să arate antrenamentul complet şi eficient? Specialiştii au încercat deseori să răspundă la această întrebare, răspunsurile fiind dintre cele mai diverse. În vreme ce unele studii vin să dovedească importanţa unor exerciţii intense, regulate, alte voci susţin că antrenamentul viitorului ar fi, de fapt, altul.

 • Cafeaua de după-amiază vs. 30 de secunde de antrenament
  Cafeaua de după-amiază vs. 30 de secunde de antrenament

  Pentru mulţi, cafeaua de după-amiază este doza de energie necesară pentru a duce la bun sfârşit sarcinile de la serviciu şi pentru a fi în formă până la finalul zilei. La fel de adevărat, însă, este şi faptul că tocmai această a doua ceaşcă de cafea ne poate da dezechilibre ca nervozitate excesivă sau chiar insomnii.

 • Dieta Instinct – un plan alimentar echilibrat, cu rezultate garantate
  Dieta Instinct – un plan alimentar echilibrat, cu rezultate garantate

  Lupta cu kilogramele în plus poate fi sortită eşecului dacă nu încerci să o abordezi diferit încă din start. În general, dietele restrictive sunt cele la care se renunţă cel mai repede. La polul opus se află planurile alimentare echilibrate, aşa cum este şi dieta Instinct, al cărei secret constă în înţelegerea instinctelor ce ne domină în materie de mâncare.

 • Shakira dezvăluie secretele programului său de slăbit
  Shakira dezvăluie secretele programului său de slăbit

  Numeroase celebrităţi şochează atunci când afişează o siluetă impecabilă imediat după naştere. Bineînţeles, părerile sunt împărţite, cei mai mulţi susţinând că transformările drastice şi rapide influenţează negativ sănătatea proaspetei mămici.

 • The M Plan Diet – slăbeşte cu ajutorul ciupercilor
  The M Plan Diet – slăbeşte cu ajutorul ciupercilor

  Se spune că orice dietă trebuie să aibă în centru un aliment principal, care să stimuleze metabolismul, oferindu-ne în acelaşi timp şi substanţele nutritive necesare. De la mere până la varză, aceste “ingrediente magice” ale dietelor s-au tot schimbat, în încercarea nutriţioniştilor de a găsi cea mai bună variantă.