Cea mai mare ora de sport Brasov – 28 iulie

PARTENERI

Inscrie-te la Crosul UpDown Run

Cea mai mare ora de sport (Brasov)

Pe 28 iulie suna clopotelul la Brasov pentru CEA MAI MARE ORA DE SPORT.

Evenimentul gazduieste cel mai mare festival de miscare in aer liber unde sportul si sanatatea sunt temele principale.

Instructori, antrenori si specialisti de top sunt pregatiti sa iti fie alaturi timp de 12 ore pline de miscare, informatii si sfaturi utile legate de sanatate, dar si distractie.

In cadrul evenimentului v-am pregatit si o super provocare – Crosul UpDown Run, cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului:

  • proba de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii,
  • proba de 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari 🙂

Taxele de inscriere la Crosul UpDown vor fi directionate in intregime catre cauza sociala sustinuta. Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

Pe langa participarea la cros, puteti sa dati o mana de ajutor facand donatii in ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar si prin intermediul Fundatiei Telekom, in contul bancar – RO54INGB0001008182678910, mentionand “donatie pentru Eli” cod de identificare fiscală al Fundatiei Telekom Romania– 23642689.

 

Participarea la eveniment este gratuita, exceptie face inscrierea la Crosul UpDown Run.

La finalul celor 12 ore de miscare va avea loc concertul sustinut de Ion din trupa RO-MANIA la orele 20:00!

Programul zilei de sambata, 28 iulie, este urmatorul:

ORGANIZATORI

facebook
youtube
instagram