Fara stres

Fitness urban - Fuga de după BAC!

Fitness urban - Fuga de după BAC!

Acesta este un articol special pentru toți cei care au dat BAC-ul și testările de clasa a VIII-a Curând se afișează rezultatele la BAC. Ați avut o perioadă foarte încărcată, în care...

0 Detalii
 • Rolul somnului pentru un stil de viață sănătos
  Rolul somnului pentru un stil de viață sănătos

  In agitația cotidiană, cele mai multe persoane ajung să taie din orele de somn, fără să știe cât de mult își afectează indirect sănătatea. Perioadele scurte de insomnie nu sunt o chestiune gravă, în schimb o lipsă cronică de somn poate duce la probleme de sănătate cum ar fi creșterea în greutate, tensiune arterială și o scădere a puterii sistemului imunitar.

 • Alergatul – un eficient antrenament cerebral
  Alergatul – un eficient antrenament cerebral

  Beneficiile alergatului sunt deja binecunoscute. O mai bună funcţionare a sistemului cardiovascular, pierderea câtorva kilograme, un tonus bun – sunt doar câteva dintre avantajele fizice ale acestei forme de mişcare. Recent, cercetătorii au dorit să stabilească în ce măsură alergatul ne poate fi de ajutor atunci când vine vorba despre funcţiile creierului.

 • Efectele insomniei – cum combaţi eficient astfel de tulburări
  Efectele insomniei – cum combaţi eficient astfel de tulburări

  Stilul haotic în care trăim duce deseori la manifestări neplăcute sau chiar la apariţia unor afecţiuni grave. Privarea de somn este una dintre aceste dezechilibre pe care tindem să o ignorăm.

 • Alegeri care îţi vor schimba viaţa – cum ne influenţează sportul, dieta şi meditaţia
  Alegeri care îţi vor schimba viaţa – cum ne influenţează sportul, dieta şi meditaţia

  Alegerile pe care le facem de-a lungul vieţii ne impacteaza pozitiv sau negativ. La asta s-au gândit şi specialiştii americani atunci când au demarat un studiu amplu privind efectul diverselor tipuri de exerciţii şi stiluri alimentare asupra corpului şi creierului nostru.

 • Antrenament-reţetă contra depresiei
  Antrenament-reţetă contra depresiei

  Numeroase cercetări realizate în ultimii ani au arătat că exerciţiile fizice acţionează benefic împotriva simptomelor depresiei. Tocmai de aceea, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Texas Southwestern Medical Center au început să studieze mai mult acest aspect pentru a elabora un antrenament-reţetă, eficient contra depresiei.