Solutii pentru o stare psihologica placuta in companie

0

Nu voi continua, dar cred că pe scurt acest exemplu ne face să înțelegem cum fenomenele prezente suplimentar în orașele noastre ar putea fi contrastate doar dacă în plus informează societatea, încercând să-i modifice cultura și polițele de asigurare; altfel sunt destinate să se dezvolte, indiferent de cele mai eficiente eforturi și intervenții puse în aplicare – BLOG.

Cu Paolo Peloso împărtășesc necesitatea unei întoarceri la Basaglia. O întoarcere la studierea scrierilor sale, împreună cu citirea minunatei cărți a lui Pavel, la un înalt imaginativ și prevăzător al lucrării de îngrijire și la o aplicație care este conștientă de mijloacele de a menține gândirea și mișcarea împreună. În cele din urmă, adaug întrebări diferite la ale dumneavoastră: cât de departe suntem în prezent din această perspectivă? Cât de mult de la schimbare? Ne putem recupera? La fel de?

Un nou videoclip animat

Cine speră la această întoarcere are responsabilitatea de a o propune, amintind ceea ce a scris Basaglia: „de neconceput a fost posibil”. Unobravo, solutii pentru o stare psihologica placuta in companie Bunăstarea mintală la locul de muncă: ce poate face compania?
Unul bun pentru firme. Furnizorii noștri pentru companii. Pilonii tehnicii Unobravo. Avantajul bunăstării mentale în cadrul companiei. Începutul unei noi călătorii Unobravo s-a născut pentru a răspunde nevoii multor persoane de a avea grijă de bunăstarea lor mentală într-un mod durabil și eficient. Acesta este motivul pentru care am creat un serviciu de consiliere psihologică bazat pe web, cu prețuri controlate și terapeuți excelenți.

Dar nu ne-am oprit aici și ne-am propus un alt obiectiv necesar: să transmitem valoarea bunăstării psihologice în lumea muncii, oferind un serviciu personalizat tuturor firmelor care trebuie să aibă grijă de colaboratorii lor.

Un nou videoclip animat

Inițiativele orientate spre bunăstarea companiei au fost create pentru a răspunde solicitărilor firmelor care, după ce au cunoscut serviciul Unobravo și au intuit amploarea lui revoluționară, au avut nevoie de el pentru a contrapune inițiativele lor dedicate colaboratorilor, aducând psihologul în corporație.

Pentru a spune povestea, acum am creat un nou videoclip animat, la fel de repede ca încă o dată cu desenele ilustratorului Unobravo Mattia Caracciolo și în colaborare cu Moonbow, cu care creasem deja videoclipul Start the change with Unobravo!, care spune cum să începi o cale de bunăstare mentală cu Unobravo te poate ajuta să descoperi un nou echilibru.

În noul videoclip descoperim lumea companiilor și cea mai esențială componentă a acestora: persoanele fizice. Astăzi, mai mult decât oricând, starea de bine mentală poate fi importantă la locul de muncă, ceea ce ar putea fi cauza unui stres sever și, în consecință, a:

  • neproductivitate;
  • conflicte cu colegii;
  • lipsa de motivatie.

Această condiție are apoi repercusiuni atât asupra vieții non-publice, cât și asupra întregului grup. Cum să transformăm locul de muncă într-un loc senin, în care toată lumea își poate oferi tot ce e mai bun, fără consecințe psihologice adverse?
Cu inițiative adaptate nevoilor fiecărei persoane specifice companiei, dedicate fiecărui angajat și gospodăriilor acestora și care pot fi folosite în orice moment on-line: pe scurt, cu Unobravo!

Bunăstarea mintală la locul de muncă: ce poate face compania?  bunăstarea este un subiect din ce în ce mai menționat în multe firme, indiferent de dimensiunea acestora. În comparație cu precedenta, ar putea începe să existe o metodă diferită, care vede corporația încercând să se poziționeze ca un punct de referință necesar pentru muncitor.

Pandemia de Covid-19 a marcat o schimbare epocală în modul de înțelegere și organizare a muncii, și-a dovedit fragilitatea, a generat noi metode de abordare a muncii și, în același timp, a făcut esențială acordarea unei atenții mai mari bunăstării lucrătorilor.

Solutii pentru o stare psihologica placuta in companieLa nivel mondial, unele inițiative sunt deja în desfășurare, cum ar fi Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, programul Națiunilor Unite care oferă pentru realizarea a numeroase obiective frecvente pentru națiunile membre. Companiile, chiar și cele din sectorul privat, au un rol crucial în ceea ce privește sustenabilitatea și fiecare moțiune este importantă pentru „promovarea unui mediu de lucru sănătos și protejat pentru toți lucrătorii”.

„Există abordări complet diferite prin care companiile privesc problema bunăstării psihologice”, spune Matteo Minardi. „Multe companii (în special startup-uri și companii cu adevărat tinere) doresc să perceapă metoda de activare a instrumentelor pentru a sparge stigmatizarea în jurul bunăstării psihologice și pentru a face compania din ce în ce mai orientată în cursul bunăstării. În plus, chiar și în firmele foarte structurate, încep să apară noi cifre, deoarece managerul de fericire, care lucrează pentru a îmbunătăți locurile de muncă și pentru a încuraja progresul pozitiv al fiecărui lucrător.”

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here