Sustinem si va invitam la Maratonul Dunarii!

Sustinem si va invitam la Maratonul Dunarii!

Sambata, 15 noiembrie, vom fi prezenti pe malul Dunarii, in Sudul judetului Giurgiu, acolo unde va avea loc Maratonul Dunarii - un concurs de ciclism care inchide sezonul MTB de anul acesta, in calendarul Riders Club. Telekom Romania si Dolce Sport TV, prin campania "Miscarea face bine" sustin acest eveniment in calitate de partener principal.

Va invitam asadar sa va inscrieti la una din cele doua variante de traseu (scurt - 17km si standard - 42km) si sa ne vedem sambata la start, langa stadionul din comuna Prundu, de la ora 12:00.

TRASEUL CONCURSULUI

Traseul duce catre padurile Parcului Natural Comana si se parcurg carari facute de animale si drumuri forestiere care pot face deliciul oricarui biciclist. Itinerariul urmeaza drumurile de exploatare agricola spre liziera de la malul fluviului care ofera o combinatie interesanta de poteci, drumuri forestiere si mici bucati de plaje. Apoi se indreapta catre terasele viticole de la marginea localitatilor Prundu si Greaca. Dupa traversarea acestei zone si parcurgerea unei mici bucle pe circuitul de motocros, este atacata ultima portiune dinaintea liniei de sosire ce contine si o catarare avand lungimea de aproximativ 500 de metri si o panta medie 10%. 

 

Route 2,793,053 - powered by www.bikemap.net

Comentariul tau

codul de validare