Revelion 2012 la Arena Platoş Păltiniş

Revelion 2012 la Arena Platoş Păltiniş

Dacă nu te-ai hotărât încă ce vei face în noaptea dintre ani, îţi prezentăm o alternativă activă şi inedită la petrecerile clasice de Revelion.

Aşadar, dacă vrei să intri în noul an făcând sport şi distrându-te cu prietenii, complexul Arena Platos te invită la Revelion 2012.

Nocturna pârtiei va fi deschisă până la orele 24.00, iar tu vei putea schia gratuit între orele 22.00 -24.00. Dacă mai pui şi petrecerea ce va ţine până în zori, consumaţia de la bar şi restaurant, buna dispoziţie va fi cu siguranţă garantată.

Arena Platos este situată la 30 de km de Sibiu şi la 1 km înaintea staţiunii Păltiniş, pe platoul Poiana Poplăcii, la o altitudine de 1400m în munţii Cindrei. Complexul de ski şi agrement oferă cinci părţii dotate cu 4 instalaţii de transport de cablu, tunuri de zăpadă, nocturnă, scoală de ski şi snowboard, sbow fun parc şi multe alte atracţii.

Pentru mai multe informaţii privind Revelionul 2012 sau serviciile oferite aici, vizitează site-ul oficial Arena Platos, www.arenaplatos.ro, sau pagina lor de Facebook http://www.facebook.com/ArenaPlatos

Comentariul tau

codul de validare