Fernando Gorini la Cea mai mare oră de sport, București

Fernando Gorini la Cea mai mare oră de sport, București

Fernando Gorini, din Argentina, va urca pe scena de la Cea mai mare oră de sport, sâmbătă, de la ora 20:00. Timp de 25 de minute veți avea parte de o super clasă de Steel Programs cu renumitul instructor argentinian. Cine a participat anul trecut la ora din Mamaia, știe bine ce vrem să spunem prin super clasă cu Fernando Gorini. :)

Ce înseamnă Steel Programs?

  • Steel Combat: este o clasă de fitness de luptă, în care se îmbină întreaga energie din fitness și din arte marțiale rezultând un program de antrenament care oferă participanților o experiență unică, prin intermediul unei metode de lucru simple, dinamice, intense, distractive și, mai ales, sigure.
  • Steel Tonic: este un sistem de antrenament localizat, concentrat în special asupra antrenării părții inferioare a corpului. Clasa cuprinde momente variate de antrenament și permite participantului să realizeze, în final, un antrenament integral. Este o clasă care testează și îmbunătățește rezistența și abilitățile participanților.
  • Steel Training: este o clasă de antrenament în care e folosită bara cu greutăți, dar care include și segmente de antrenament cardiovascular, în final rezultând o clasă care acoperă toate planurile de antrenament.

Puteți citi mai multe despre Fernando Gorini, motivațiile si pasiunile lui (sportive & culinare) într-un articol-interviu realizat de Cristian Mărgărit pe getfit.ro [Fernando Gorini - Steel Programs]

 

Comentariul tau

codul de validare