Ei te invata

Huber Motion Lab – o super tehnologie unică în lume

Huber Motion Lab – o super tehnologie unică în lume

Dacă ai visat dintotdeauna la un aparat universal care să îţi ofere beneficiile tuturor antrenamentelor pe care nu le poţi realiza concomitent, iată că ştiinţa ţi-a îndeplinit dorinţa....

0 Detalii
 • Avantajele antrenamentului cu stepperul fitness
  Avantajele antrenamentului cu stepperul fitness

  Stepperul este un aparat foarte popular, folosit atât în sala de fitness, cât şi în cadrul antrenamentului de acasă. Citeşte în continuare cele mai importante avantaje ale exerciţiilor la stepper, care este durata şi frecvenţa recomandată, dar şi de unde iţi poti achiziţiona astfel de aparate.

 • Cum să îţi alegi banda de alergat?
  Cum să îţi alegi banda de alergat?

  Banda de alergat poate fi soluţia eficientă pentru cei care nu au timp să ajungă regulat la sala de fitness sau pur şi simplu doresc să facă sport acasă. Deşi mulţi îşi achiziţionează acest aparat ţinând cont doar de preţ, există multe alte aspecte la care trebuie să fii atent.

 • Device-urile mobile de ultimă generaţie îţi imbunătăţesc antrenamentul fizic
  Device-urile mobile de ultimă generaţie îţi imbunătăţesc antrenamentul fizic

  Motivaţia joacă un rol deosebit de important în cadrul activităţii fizice. Setarea şi atingerea anumitor obiective, practicarea unui sport alături de un prieten sau sub supravegherea unui instructor ne poate determina să practicăm exerciţiile fizice în mod regulat, înregistrând rezultate mult mai evidente.

 • Fitness la tine acasă - 7 opţiuni practice şi eficiente
  Fitness la tine acasă - 7 opţiuni practice şi eficiente

  Dacă mersul la sală nu te încântă foarte tare din cauza lipsei timpului sau a condiţiilor, ar fi cazul să te gândeşti la amenajarea unei mici săli fitness chiar la tine acasă. Nu ai nevoie de foarte multe, ci doar de ingeniozitate şi de câteva accesorii sau aparate fitness.

 • Antrenament la nivel înalt - aparatele de monitarizare sportivă
  Antrenament la nivel înalt - aparatele de monitarizare sportivă

  Sportul necesită constanţă, organizare şi, poate cel mai important, determinare. Fără motivaţie nu am putea trece peste momentele în care simţim că organismul nu ne mai ajută, timpul nu ne mai ajunge sau că rezultatele antrenamentelor nu ne mulţumesc suficient.