Ei te invata

Nu eşti niciodată prea tânăr sau prea bătrân pentru a începe să te antrenezi!

Nu eşti niciodată prea tânăr sau prea bătrân pentru a începe să te antrenezi!

Răbdarea este esenţială. Nu încerca să faci prea mult, prea curând şi nu te opri înainte de a lua contact cu recompensele unei condiţii fizice îmbunătăţite.

0 Detalii
 • Cum te pregăteşti înainte să faci sport

  Am decis să fac jogging de trei ori până la onorabila vârsta pe care o am şi tot de trei ori am renunţat subit. M-am întors acasă şontâc-şontâc fie cu glezna luxată, fie cu dureri de cap, fie chiar şi cu senzaţii de vomă.

 • Cât este de greu să începem o activitate sportivă?
  Cât este de greu să începem o activitate sportivă?

  Îndemnuri de a face zilnic activităţi sportive primim de pretutindeni şi, deşi toţi suntem conştienţi de beneficiile aduse de activitatea sportivă efectuată în mod constant, foarte puţini dintre noi fac sport măcar o dată pe săptămână. Dacă în sfârşit ne hotărâm să începem să facem mişcare, apar noi întrebări.

 • Cum să îţi îndrumi copilul spre sportul potrivit
  Cum să îţi îndrumi copilul spre sportul potrivit

  Practicarea unui sport contează foarte mult în dezvoltarea fizică şi emoţională a oricărui copil. Tocmai de aceea, părinţii trebuie să ştie cum să îşi îndrume şi să îşi sfătuiască copiii atunci când aceştia ajung la vârsta la care pot încerca sporturi diferite.

 • Antrenorul personal – lux sau necesitate?
  Antrenorul personal – lux sau necesitate?

  De multe ori, considerăm că practicarea unui sport doar pentru păstrarea condiţiei fizice este un lucru simplu, de care ne putem ocupa singuri. Citim articole în revistele de specialitate, ne documentăm pe internet şi ajungem să ne fixăm toate detaliile necesare începerii antrenamentului.Uităm că în fiecare sală de fitness există un instructor căruia ar trebui să îi cerem sfatul ori de câte ori decidem să facem sport.

 • Sportul in aer liber: reguli pentru anotimpul rece
  Sportul in aer liber: reguli pentru anotimpul rece

  Se spune că exerciţiile fizice practicate în aer liber sunt de preferat în locul celor de la sală. Ce ne facem, însă, atunci când vremea rece ne îngreunează antrenamentul? E adevărat că temperatura sau condiţiile meteo ne pot descuraja, însă cu siguranţă nu ar trebui să renunţăm atât de uşor.