Ei te invata

Tot ce trebuie să ştii când vrei să începi să faci sport

Tot ce trebuie să ştii când vrei să începi să faci sport

La începutul fiecărui an ne trasăm obiective care ar putea să ne îmbunătăţească viaţa. Schimbările alimentare, vacanţele planificate, deciziile profesionale sau, de ce nu, intenţia de...

0 Detalii
 • Cum să te pregăteşti pentru schi
  Cum să te pregăteşti pentru schi

  Prima ninsoare a căzut deja, iar iubitorii sporturilor de iarnă îşi fac planuri şi se documentează în privinţa pârtiilor gata să îşi primească turiştii. Schiatul este, fără doar şi poate, o activitate fizică pe cât de relaxantă, pe atât de sănătoasă.

 • Mesajele text – viitorul în monitorizarea dietei şi a antrenamentului fizic
  Mesajele text – viitorul în monitorizarea dietei şi a antrenamentului fizic

  Monitorizarea exerciţiilor fizice şi a obiceiurilor alimentare s-a dovedit a fi de-a lungul timpului o metodă eficientă pentru a slăbi şi pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Cu toate astea, lipsa timpului îi determină pe mulţi să renunţe la clasicul “jurnal de dietă sau de antrenament” care poate avea un important rol motivaţional.

 • Rezultate maxime: cum să asociezi eficient exerciţiile fizice cu dieta
  Rezultate maxime: cum să asociezi eficient exerciţiile fizice cu dieta

  Ori de câte ori dorim să ne schimbăm stilul de viaţă optăm pentru o primă mare transformare în rutina programului nostru. Specialiştii au întreprins un studiu recent şi ne pot releva care sunt paşii recomandaţi în acest sens şi, mai ales, în ce ordine ar trebui făcuţi ei.

 • Fitness funcţional - antrenează-te pentru un stil de viată alert
  Fitness funcţional - antrenează-te pentru un stil de viată alert

  Antrenamentul funcţional este conceput astfel încât să îţi lucreze muşchii ca un tot unitar, pregătind organismul să facă faţă activităţilor zilnice. Tot mai mulţi aleg varianta acestui tip de antrenament, acasă sau la sala de fitness, sub îndrumarea unui instructor personal. Citeşte mai jos câteva informaţii despre ce presupune fitnessul funcţional.

 • Riscuri în timpul antrenamentului – 5 sfaturi pentru siguranţa ta
  Riscuri în timpul antrenamentului – 5 sfaturi pentru siguranţa ta

  De multe ori, considerăm că antrenamentele uşoare sau moderate nu prezintă niciun risc. Cu toate astea, mişcările bruşte sau neexecutate corect pot duce la unele accidentări. De altfel, orice greşeală din sala de fitness are un efect negativ asupra corpului nostru.