Ei te invata

Slăbeşti dacă faci sport dimineaţa

Slăbeşti dacă faci sport dimineaţa

Organismul are cel mai mare randament fizic între 6 şi 8 dimineaţa, mai ales dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus, susţin specialiştii în fitness.

0 Detalii
 • Greşeli de evitat când faci sport
  Greşeli de evitat când faci sport

  Sportul este o necesitate, dar dacă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor trebuie să iei în seamă şi eventualale greşeli (de evitat) când faci sport.

 • Mănâncă bine înainte de sală
  Mănâncă bine înainte de sală

  Mănâncă bine înainte de sală, altfel nu vei da nici un randament. În plus, te trezeşti şi cu stări de leşin în momente inoportune. Vorbesc din experienţă. Mi s-a întâmplat ieri, la ora de cycling.

 • Celulita dispare prin sport
  Celulita dispare prin sport

  Cu cât privesc mai atent corpurile ce mi se preumbla prin faţa ochilor, îmi dau mai mult seama că celulita invadează România. E semn că trebuie să scăpaţi de ea. Cum? Celulita dispare prin sport.

 • Greşeli la fitness
  Greşeli la fitness

  Mişcarea, în aer liber sau la sală, este cea mai bună cale pentru a arde calorii. Uneori se întâmplă ca din cauza unor greşeli la fitness, exerciţiile să devină ineficiente, iar rezultatele dorite să nu apară.

 • Biciclişti în fiecare zi
  Biciclişti în fiecare zi

  Bicicleta se coboară cu greu cu liftul, dimineaţa, cu ochii încă lipiţi de somn şi mintea uşor înceţoşată – o ştie orice corporatist care alege să se deplaseze cu ea către serviciu. Drumul până la birou e de povestit, însă, şi merită ca să poţi compensa cele minim 8 ore petrecute şezând pe scaun – asta ca să nu punem la socoteală admiraţia colegilor pentru curajul de care dai dovadă.