Ei te invata

5 lucruri surprinzătoare care te fac mai sănătos

5 lucruri surprinzătoare care te fac mai sănătos

Citim zilnic despre tratamente minune care ne pot face mai energici şi mai sănătoşi. Dieta, sportul, suplimentele alimentare şi tot felul de remedii naturale sunt printre cele mai menţionate....

1 Detalii
 • Alergarea în ploaie
  Alergarea în ploaie

  V-ați propus să ieșiți la o alergare, dar vremea nu vă lasă? V-ați speriat de ploaie? :) 1. Este bine să alergăm prin ploaie? 2. Este sănătos? 3. Este plăcut? 4. Și dacă totuși ne încumetăm să ieșim, cât este recomandat să alergăm? Îniante să vă dăm răspunsul la aceste întrebări, comutați 3 minute pe următorul clip, din seria MythBusters, chiar pe tema "Running in the rain":

 • Află ce sport scade cu peste 40% riscul cancerului de sân
  Află ce sport scade cu peste 40% riscul cancerului de sân

  Studiile precedente au arătat faptul că activitatea fizică regulată poate reduce riscul de cancer la sân cu aproximativ 25%. Recent, doctorul Paul Williams a dorit să afle în ce măsură un anumit tip de activitate fizică poate scădea riscul de mortalitate printre pacientele diagnosticate cu cancer la sân.

 • 5 afecţiuni responsabile pentru acumularea kilogramelor în plus
  5 afecţiuni responsabile pentru acumularea kilogramelor în plus

  Este binecunoscut faptul că alimentaţia şi exerciţiile fizice sunt cei doi factori care, cel puţin teoretic, ne ajută să ne menţinem în formă. Uneori, însă, kilogramele în plus apar chiar şi atunci când facem sport constant şi avem grijă la ce mâncăm. Atunci, ar trebui să ne gândim că o problemă de sănătate ar putea fi cauza acestui dezechilibru.

 • Exerciţiile fizice şi postul ajută la pierderea în greutatea
  Exerciţiile fizice şi postul ajută la pierderea în greutatea

  Pe lângă semnificaţia religioasă, perioada postului este privită deseori ca o oportunitate de a ne detoxifia corpul. Astfel, eliminarea sau reducerea produselor de origine animală este o măsură benefică şi în contextul sănătăţii noastre.

 • 5 metode inedite pentru un sistem imunitar eficient
  5 metode inedite pentru un sistem imunitar eficient

  Ştii deja că, odată cu venirea sezonului rece, începi să te confrunţi cu răceli repetate şi stări ce te împiedică să te bucuri din plin de frumuseţea toamnei? Antrenamentul tău sportiv este compromis tocmai din cauza reacţiilor unui organism evident slăbit? Este posibil ca “responsabil” să fie un sistem imunitar slăbit.