Timp impreuna

Sunt mămica şi n-am timp!

Mersul la sală sau la un volei/fotbal sau alt sport care le plăcea „înainte” devine din ce în ce mai difcil. Multe mame de copii până într-un an, de exemplu, găsesc de-a dreptul...

0 Detalii
 • Fitness cu căruciorul

  Exerciţiile la sală sunt pentru domnişoarele cu fiţe şi până în 45 de kilograme. O mamă are părul prins, sprâncene groase, faţa obosită şi e … rotundă. Braţul ei gros mai ceva decât o pernă tubulară de-a japonezilor este un reazem la propriu pentru bebeluşul care-şi savurează liniştit biberonul cu lapte cu cereale.

 • Lecţia de sport: copiii şi importanţa mişcării
  Lecţia de sport: copiii şi importanţa mişcării

  În ultimul timp, numărul copiilor supraponderali a crescut din ce în ce mai mult. Sedentarismul, alimentaţia necorespunzătoare, obiceiurile nocive precum jocurile video sau orele petrecute în faţa computerului, lipsa mişcării fizice sunt doar câteva dintre motive. Studiile recente arată că un roman din patru este obez, iar 30% dintre românce se confruntă cu aceeaşi problemă.

 • Câinele, un posibil partener pentru antrenamentul fizic
  Câinele, un posibil partener pentru antrenamentul fizic

  Cercetătorii au demonstrat deja că ne antrenăm mai constant şi mai eficient atunci când lucrăm alături de un prieten. Motivaţia creşte, exerciţiile ni se par mai uşoare şi mai distractive, iar la final constatăm că sportul nu este atât de greu pe cât am fi crezut.