Sfatul specialistului

Cum să-ţi adaptezi meniul când începi să faci antrenament

Cum să-ţi adaptezi meniul când începi să faci antrenament

Chiar dacă vrem să slăbim, tonifiem sau să punem masă musculară, trebuie urmate anumite principii: antrenament, odihnă şi un regim alimentar în funcţie de obiectivele dorite. După...

0 Detalii
 • Facem mişcare, creştem sănătoşi!
  Facem mişcare, creştem sănătoşi!

  Sportul reprezintă un factor extrem de important în dezvoltarea armonioasă şi sănătoasă a copiilor şi, de aceea, copiii trebuie să fie educaţi în acest sens încă din primii ani de viaţă, deoarece aptitudinile şi beneficiile pe care ei le dobândesc în timpul copilăriei contribuie la dezvoltarea lor ca adulţi.

 • Asul din mânecă: Ce trucuri îţi recomandă antrenorii personali ai vedetelor
  Asul din mânecă: Ce trucuri îţi recomandă antrenorii personali ai vedetelor

  În spatele vedetelor de succes stau antrenori profesionişti care ştiu cum să abordeze şi să personalizeze fiecare program de exerciţii fizice. Citeşte în continuare câteva recomandări ale celor mai cunoscuţi antrenori personali de la Hollywood.

 • Despre alegerile sănătoase
  Despre alegerile sănătoase

  Persoanele care fac sport au o capacitate de efort intelectual mai mare, îşi pot menţine starea de concentrare şi atenţie pentru o perioadă mai lungă de timp. Memoria este îmbunătăţită şi soluţiile pentru diverse probleme vin mai uşor. Mecanismele sunt complexe, dar includ reducerea stresului, îmbunătăţirea circulaţiei cerebrale, eliminarea toxinelor.

 • Cum să devii instructor fitness
  Cum să devii instructor fitness

  Cum sportul a devenit tot mai important pentru cei care doresc să aibă un stil de viaţă sănătos, şi sălile de fitness au ajuns afaceri tot mai profitabile în ultimii ani. Aparatele cardio şi fitness, serviciile şi facilităţile oferite, locaţia, dar şi instructorii fitness au un rol hotărâtor atunci când decidem să mergem la o sală de sport.