Ei te invata

Cum să te pregăteşti pentru schi

Cum să te pregăteşti pentru schi

Prima ninsoare a căzut deja, iar iubitorii sporturilor de iarnă îşi fac planuri şi se documentează în privinţa pârtiilor gata să îşi primească turiştii. Schiatul este, fără doar şi...

0 Detalii
 • Exerciţiile fizice şi postul ajută la pierderea în greutatea
  Exerciţiile fizice şi postul ajută la pierderea în greutatea

  Pe lângă semnificaţia religioasă, perioada postului este privită deseori ca o oportunitate de a ne detoxifia corpul. Astfel, eliminarea sau reducerea produselor de origine animală este o măsură benefică şi în contextul sănătăţii noastre.

 • Mesajele text – viitorul în monitorizarea dietei şi a antrenamentului fizic
  Mesajele text – viitorul în monitorizarea dietei şi a antrenamentului fizic

  Monitorizarea exerciţiilor fizice şi a obiceiurilor alimentare s-a dovedit a fi de-a lungul timpului o metodă eficientă pentru a slăbi şi pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Cu toate astea, lipsa timpului îi determină pe mulţi să renunţe la clasicul “jurnal de dietă sau de antrenament” care poate avea un important rol motivaţional.

 • Exerciţiile fizice în timpul sarcinii – benefice pentru sănătatea vasculară a copilului
  Exerciţiile fizice în timpul sarcinii – benefice pentru sănătatea vasculară a copilului

  Sportul în timpul sarcinii este considerat încă un subiect controversat. Deşi cei mai mulţi specialişti recomandă femeilor însărcinate aproximativ 30 de minute de exerciţii moderate, cu o frecvenţă de 5-7 zile pe săptămână, unii medici sunt sceptici în privinţa acestui aspect.

 • 5 metode inedite pentru un sistem imunitar eficient
  5 metode inedite pentru un sistem imunitar eficient

  Ştii deja că, odată cu venirea sezonului rece, începi să te confrunţi cu răceli repetate şi stări ce te împiedică să te bucuri din plin de frumuseţea toamnei? Antrenamentul tău sportiv este compromis tocmai din cauza reacţiilor unui organism evident slăbit? Este posibil ca “responsabil” să fie un sistem imunitar slăbit.

 • Ce sporturi să (nu) faci când eşti răcit?
  Ce sporturi să (nu) faci când eşti răcit?

  Odată ce antrenamentul fizic devine o constantă în viaţa noastră, indicat ar fi să nu renunţăm la mişcare nici măcar atunci când suntem răciţi. Nu trebuie să uităm, însă, că această perioadă sensibilă vine la pachet cu unele restricţii de care ar trebui să ţinem cont.