Celulita dispare prin sport

Celulita dispare prin sport

Cu cât privesc mai atent corpurile ce mi se preumbla prin faţa ochilor, îmi dau mai mult seama că celulita invadează România. E semn că trebuie să scăpaţi de ea. Cum? Celulita dispare prin sport.

Am testat tot felul de diete anticelulitice, am mers la terapii cu laser şi cochetam, la un moment dat, cu o intervenţie chirugicala. După puţină documentare şi teste empirice, am aflat care e cea mai eficientă metodă care pune celulita pe fugă.

Exerciţiile fizice stau la baza unor coapse şi şolduri lipsite de aspectul gelatinos al celulitei, instalate pe ele.

Pentru că celulita dispare prin sport, am găsit nişte exerciţii fizice pe care le ştim din generală. Pentru picioare sunt 3 exerciţii care luptă cu celulita.

Va mai amintiţi genuflexiunile pe care trebuia să le faceţi la ora de sport ? Ei bine, welcome back! Genuflexiunile sunt cele mai bune exerciţii anti-celulita pentru şolduri. Vă spun asta ca să aveţi la ce va gândi când le repetaţi timp de 30 ori.

Acum că v-aţi încălzit, e cazul să treceţi la nişte serii de fandări, urmate rapid de extensii. Repetaţi de 10 ori, cu fiecare picior.

Nici abdomenul nu este ferit de blestemul gelatinei. Pentru că celulita dispare prin sport, am nişte exerciţii rapide şi eficiente şi pentru abdomenul surghiunit.

Ştiu cât de greu e să scapi de grăsimea din jurul taliei. Eu încă mă mai lupt cu ea, dar nu e imposibil să devină amintire. Pentru a o da uitării complet, e nevoie de exerciţii cardio.

Dans, aerobic, alergat sau spinning. Toate te ajută să îndepărtezi celulita de pe abdomen.

Obositoarele crunches îşi fac şi ele treaba. Aşa că faceţi nişte abdomene şi apoi, bicicleta – dacă va mai amintiţi cum era – şi veţi scăpa de celulită.

Ştiu că celulita dispare prin sport, dar mai ştiu şi că voi folosiţi şi alte metode. Tare aş vrea să le aflu.

Comentariul tau

codul de validare