Ei te invata

Nu eşti niciodată prea tânăr sau prea bătrân pentru a începe să te antrenezi!

Nu eşti niciodată prea tânăr sau prea bătrân pentru a începe să te antrenezi!

Răbdarea este esenţială. Nu încerca să faci prea mult, prea curând şi nu te opri înainte de a lua contact cu recompensele unei condiţii fizice îmbunătăţite.

0 Detalii
 • Cum te pregăteşti înainte să faci sport

  Am decis să fac jogging de trei ori până la onorabila vârsta pe care o am şi tot de trei ori am renunţat subit. M-am întors acasă şontâc-şontâc fie cu glezna luxată, fie cu dureri de cap, fie chiar şi cu senzaţii de vomă.

 • Slăbeşti dacă faci sport dimineaţa
  Slăbeşti dacă faci sport dimineaţa

  Organismul are cel mai mare randament fizic între 6 şi 8 dimineaţa, mai ales dacă vrem să scăpăm de kilogramele în plus, susţin specialiştii în fitness.

 • Greşeli de evitat când faci sport
  Greşeli de evitat când faci sport

  Sportul este o necesitate, dar dacă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor trebuie să iei în seamă şi eventualale greşeli (de evitat) când faci sport.

 • Sport pentru un bebe sănătos
  Sport pentru un bebe sănătos

  Potrivit unui nou studiu, sportul practicat de-a lungul sarcinii creşte nivelul de fitness al fătului şi scade riscul dezvoltării obezităţii la micuţ, de-a lungul vieţii.

 • Sunt mămica şi n-am timp!

  Mersul la sală sau la un volei/fotbal sau alt sport care le plăcea „înainte” devine din ce în ce mai difcil. Multe mame de copii până într-un an, de exemplu, găsesc de-a dreptul imposibil să îşi aloce puţin timp pentru fitness.