Cum te misti

De ce să participi la o competiție de triatlon?

De ce să participi la o competiție de triatlon?

Triatlonul este un sport care presupune parcurgerea a trei probe succesive: înot, mers pe bicicletă și alergare. Aceste probe sunt tot timpul cronometrate și se pot alege diferite distanțe în...

0 Detalii
 • freestyler. Ce este și de ce e bine să folosiți acest sistem de exerciții
  freestyler. Ce este și de ce e bine să folosiți acest sistem de exerciții

  Freestyler este un sistem cu benzi de rezistență flexibile, atașate la toate cele patru membre. În combinație cu o placă antiderapantă, Freestyler permite corpului tău să se miște 360 de grade. Avantajul acestui aparat este rezisteța constantă pe care o creează, făcând să conteze fiecare mișcare.

 • Ce nu ştiai despre înot - 7 detalii interesante
  Ce nu ştiai despre înot - 7 detalii interesante

  Înotul este una dintre cele mai populare forme de a face mişcare. În ape deschise sau în bazin, la mare sau la munte!

 • Importanta miscarii dupa 50 de ani
  Importanta miscarii dupa 50 de ani

  Cei 50 de ani de gravitație își spun cuvântul? Învață să îți tratezi organismul cu respectul cuvenit vârstei. Mișcarea face bine, așa că un program de exerciții fizice în rutina ta saptămânală nu va ajuta numai pentru a-ți întreține un corp tonifiat, dar și pentru sănătatea inimii, plămânilor și oaselor tale.

 • Dupa o zi intreaga de miscare in aer liber la
  Dupa o zi intreaga de miscare in aer liber la "Cea mai mare ora de sport"

  Caravana a inceput la Bucuresti, sambata trecuta, cand ne-am bucurat sa ne revedem in Parcul Lumea Copiilor. o scena la care ati avut 11 ore intense cu instructori si antrenori unul si unul o zona dedicata Boot Camp, inca o zona TRX si alta cu carturi cu pedale, un mini teren de fotbal pe care partenerii nostri de la HTC Romania au organizat concursul de suturi o zona cu teste medicale gratuite in care doctorii au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu ai timp sa respiri si nu in ultimul rand zona dedicata Nordic walking

 • Top 3 antrenamente “în trend” pentru 2014
  Top 3 antrenamente “în trend” pentru 2014

  Fiecare an aduce noutăţi în mai toate domeniile, iar sportul nu face excepţie de la regulă, mai ales când suntem din ce în ce mai preocupaţi de un stil de viaţă sănătos. Tocmai de aceea, experţii s-au grăbit să contureze antrenamentele “la modă” în acest an.