Crosul UpDown Run Brasov 28 iulie

PARTENERI

Inscrie-te la Crosul UpDown Run

Crosul UpDown Run Brasov

In cadrul evenimentului CEA MAI MARE ORA DE SPORT powered by Telekom Sport v-am pregatit si o super provocare pe 28 iulie – Crosul UpDown Run, cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului:

  • proba de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii,
  • proba de 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari 🙂

Taxele de inscriere la Crosul UpDown vor fi directionate in intregime catre cauza sociala sustinuta. Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham.

Pe langa participarea la cros, puteti sa dati o mana de ajutor facand donatii in ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar si prin intermediul Fundatiei Telekom, in contul bancar – RO54INGB0001008182678910, mentionand “donatie pentru Eli” cod de identificare fiscală al Fundatiei Telekom Romania– 23642689.

Participarea la eveniment este gratuita, exceptie face inscrierea la Crosul UpDown Run.

Inscrierile se pot face accesand linkul AICI.

Formularul de acord pe propria raspundere il puteti descarca de AICI

ORGANIZATORI

facebook
youtube
instagram