Cauza caritabila

Editia de la Brasov a “Celei mai mari ore de sport” va include si anul acesta un cros caritabil, la care sunt invitati iubitorii de miscare care doresc sa sprijine pacientii care sufera de boli incurabile de la HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom si smartatletic vor dona cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului.

Logo fundatie

Fundatia Telekom Romania, infiintata in 2008, deruleaza proiecte prin care sustine diferite categorii de persoane aflate in situatii speciale si cauze sociale precum cea a copiilor diagnosticati cu boli grave.

Mai multe detalii despre proiectele Fundatiei  Telekom Romania puteti gasi pe pagina: http://fundatiatelekomromania.ro/.

HCS

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima si cea mai mare unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.