Clase Brasov

Cea mai mare ora de sport, parte din campania Miscarea face bine, powered by Dolce Sport

Anul acesta, cea de a saptea editie a festivalului de fitness si sport vine cu si multe noutati si experiente noi pentru toti iubitorii miscarii in aer liber, precum si pentru voi, cei care veti dori acum sa descoperiti beneficiile ei. Caravana incepe la Bucuresti, pe 17 iunie si continua la Brasov, pe 8 iulie si Mamaia, pe 29 iulie.

Vor fi 2 luni de vara, 3 orase si minim 36 de ore de miscare.

Sambata, 8 iulie, va asteptam in Piata Sfatului, in Brasov, cu:

 • 12 ore pline de activitati la scena, intr-o zona special amenajata
 • 12 ore in care sa va testati tinta la poarta (concursuri de suturi la poarta) si sa jucati tenis de masa

Intrarea la toate aceste activitati este complet gratuita. In plus, participarea la clase va poate aduce si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare, suplimente nutritive si alte surprize.

Totodata, veti putea participa si la un cros caritabil, crosul UpDown Run, pe doua distante: 4km si 7km.

Incepem la ora 9:00 dimineata si terminam seara, dupa ora 21:00.

Intrarea este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile pentru fiecare clasa. Puteti veni in familie, cu prietenii, cu colegii de la munca sau din club. Orice persoana isi va gasi cel putin o clasa si-un instructor “favorit”.

 • 10.00 – Steel Tonic cu Fernando Gorini
 • 11.00 – Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen & Friends
 • 12.00 – Functional Training cu Marius Grancea
 • 13.00 – Barre Fitness cu Nona Trif, instructor Barre & nutritionist, si Adriana Tempea, instructor Barre & kinetoterapeut
 • 15.00 – OneKor Energy cu Mihaela Opria (30 min) si Functional Step cu Emese Kovacs (30 min), instructori BELAQVA
 • 16.00 – Steel Combat cu Fernando Gorini
 • 17.00 – Zumba cu Zsuzsanna Leasu & Friends
 • 17.45 – Demonstratie de Break Dance
 • 18.00 – FightKlub Khai Bo cu Adrian Borozan

In paralel, vor avea loc sesiuni de Real Ryder cu Marius Grancea & Team.

Fernando Gorini o avea alaturi de el pe scena si pe Zulma Navarro, din Mexic.
Zulma este un presenter international de fitness, originara din Monterrey, Mexic. Este director adjunct al uneia dintre cele mai mari scoli de fitness din Mexic, Maxima Fitness Mexico, un centru unde se organizeaza cursuri si evenimente de fitness de nivel mondial.

In urma cu un an, Zulma a intrat in echipa STEEL PROGRAMS si a preluat reprezentanta Steel alaturi de sotul sau, Roberto Murillo. In cadrul Steel Programs, Zulma este Head Trainer, avand responsabilitatea de a coordona echipa de Master Trainers si de a sustine cursuri si Updates.

Zulma are peste 20 de ani de experienta in lumea fitness-ului, pregatindu-se, pe parcursul carierei, in cadrul unor importante scoli internationale cum sunt Nike si Pilates Institute. Ca presenter international, ea a participat la numeroase conventii de fitness din toata lumea. Vino si tu s-o cunosti pe Zulma sambata aceasta, 8 iulie, la Brasov, unde va participa la Cea mai mare ora de sport 2017.

Info Kangoo Jumps

Participantii care doresc sa ia parte la clasa de Kangoo Jumps sustinuta de Kinga Sebestyen & friends la ora 11.00, pot inchiria o pereche e ghete la fata locului, in Piata Sfatului, incepand cu ora 10.00, pe baza unui act de identitate.

Hidratarea este asigurata de Aqua Carpatica si VIWA (apa cu vitamine). Eisberg ne aduce salatele pentru reenergizare, SKIN ne aduce sucuri sanatoase.
Fundatia Dr. Leventer pentru sanatatea pielii si Avene ne ajuta sa ne protejam de soare.

Programul complet va fi afisat in perioada urmatoare. Tineti aproape pentru noutati!

facebook
youtube
instagram