Zumba Mărţişor – Zumba Fitness Party

Zumba Mărţişor – Zumba Fitness Party

Cel mai nou program de Zumba, Zumba Sentao, va fi lansat sâmbătă, 3 martie 2012, în cadrul Zumba Mărţişor. Toţi iubitorii sportului şi, în special, cei ai cursurilor de Zumba, sunt aşteptaţi de la orele 12.30 în sala de gimnastică din incinta Complexului Lia Manoliu. Pedro Camacho şi Martin Mitchel, originari din Republica Dominicana şi unii dintre cei mai apreciaţi instructori de Zumba Fitness din Europa şi SUA, vor susţine un show special.

După succesul masterclassurilor organizate până acum în România, ei vor lansa pe 3 martie programul Zumba Sentao.Folosind un scaun pentru sprijin şi balans, Zumba Sentao utilizează mişcări unice, iar coregrafia este menită să îmbunătăţească activitatea cardio-vasculară, forţa musculară, să crească rezistenţa şi, bineînţeles, să reducă kilogramele în plus.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la preţul de 50 RON, până la data de 25 februarie 2012, urmând ca după această dată preţul pentru 1 bilet să fie de 75 RON. Mai multe detalii despre Zumba Mărţişor poţi găsi aici.

**Zumba reprezintă de fapt o îmbinare de fitness şi dans pe ritmuri latino. Zumba, în argoul argentinian înseamnă “repede”, însă mişcările lente alternează cu cele rapide. Tocmai de aceea, Zumba poate fi considerat şi un eficient exerciţiu cardio. Cel care a descoperit şi a pus bazele acestui tip de mişcare ceva mai nonconformist a fost dansatorul şi coregraful columbian Beto Perez. Într-o zi, a uitat acasă CD-ul cu muzica pentru ora de fitness, aşa că a trebuit să improvizeze, folosind două CD-uri personale, cu salsa şi merengue. Aşa a descoperit cât de importantă este pentru cursanţi bună dispoziţie şi ce efect poate avea asupra lor muzica latino. În timp, Perez s-a asociat cu alţi doi colegi, deschizând mai multe şcoli de Zumba în S.U.A, contribuind la popularitatea acestui nou tip de dance-fitness.

Comentariul tau

codul de validare