Vrei sa faci parte din categoria oamenilor care fac lucruri?

Vrei sa faci parte din categoria oamenilor care fac lucruri?

Daca raspunsul tau este DA, atunci fa-ti cateva minute timp pentru a intra pe platforma online dezvoltata de Telekom Romania - teimplici.ro si participa la etapa de votare a proiectelor ce vor fi finantate prin intermediul acestui program. Poti sa votezi proiectul tau favorit pana pe data de 11 decembrie 2014. Fondul total de finantare este de 50.000 Euro. Redam mai jos cateva detalii de natura tehnica, din comunicatul oficial:

În concursul Teimplici.ro au fost înscrise 180 de proiecte. Printre ariile favorite de înscriere a proiectelor se numară „Pregătit pentru viaţă” cu 40 de proiecte, „Învaţă să fii voluntar” cu 37 de proiecte şi „Protejarea copiilor, a vârstnicilor şi a victimelor violenţelor” cu 23 de proiecte.

Vă încurajăm să vă anunţaţi susţinătorii să intre, să-şi creeze un cont, să se logheze, să caute proiectul favorit şi să voteze.

Conform regulamentului de concurs, fiecare persoană are voie să voteze un proiect o singură dată. Voturile vor fi contorizate şi vor reprezenta jumătate din nota finală a fiecărui proiect.

Juriul va evalua proiectele independent de voturile primite de la public.

La final se va face o centralizare a voturilor publicului şi a notelor juriului şi primele până la 10 proiecte clasate, validate conform regulamentului, vor fi declarate câştigătoare şi vor fi anunţate pe data de 17 decembrie printr-un comunicat de presă şi pe site-ul teimplici.ro. Organizaţiile cu proiecte câştigătoare vor primi din partea Telekom România până la 50.000 euro, sume care vor fi folosite în implementarea proiectelor în beneficiul comunităţilor din România.

 

Comentariul tau

codul de validare