Busola drepturilor și îndatoririlor: între trecut și viitor

0

Dacă legislația nr. 180/1978 a făcut „rezidenți” bolnavi mintal, multe drepturi sunt încă încălcate.[ 16] Dubla observație, periculozitatea socială este o construcție foarte discutabilă pe plan științific. Măsurile de securitate a detenției sunt, de fapt, mai proaste decât detenția, deoarece nu permit utilizarea diferitelor soiuri și nici a beneficiilor (preoferite, 45 de zile low cost la 12 luni și așa mai departe), provizorii, de fapt.

măsurile preventive, măsurile de securitate ale detenției sunt utilizate fără siguranța timpului și fără garanții de apărare, probațiunea se prelungește pe termen nelimitat chiar și pentru infracțiuni minore – pagina principala. Aceste nedreptăți, care pot fi învățate pe fețe, intră în profunzimile lumilor psihologice, dor, sunt înrădăcinate în timpul trăit.

De ce nu le putem elimina? Este o durere evitabilă corespunzătoare celei care se termină dintr-o închisoare nedreaptă, aruncată pe bună dreptate în atenție și abandon, de obicei uitată de toți.

Aducând din nou, chiar și în cadrul privării de libertate, tema celui mai bun de ales, la afectivitate și sexualitate. Asigurarea drepturilor de cetățenie (venituri, muncă, locuințe) prin implicarea autorităților locale, prefecturilor, societății civile, garanților la nivel național și regional. Legiuitorul ar trebui să efectueze o reformă cuprinzătoare a codului penal sau cel puțin să-l desființeze măsură provizorie de siguranță. Strada mare este depășirea căii duble și în aceasta ceea ce înseamnă merge propunerea Onorului. Magi n. 2939/2021.

Prima resursă utilă sunt oamenii

Menținerea pistei duble poate modifica cel puțin codul penal și procedura penală din
factori: să desființeze măsurile de siguranță pe termen scurt al detenției și să se asigure că alternativele prevăzute prin legislatia nr. 67/2014 la măsura siguranței închisorii. În opinia noastră, legea medicinei ar trebui reformată și ar trebui promovate diverse politici de detenție.

În așteptarea unei intervenții a legiuitorului, s-ar putea observa că, în viața neobișnuită, operațională și de zi cu zi, este potențial de a transmite drepturi și îndatoriri vii ca fundație pentru popularitatea indivizilor și pentru participarea lor responsabilă într-un cartier democratic. [ 17] Prima resursă utilă sunt oamenii; altele pot deriva din procese de reconversie, adaptare, incantare tehnico-profesionala.

  • Închiderea OPG-urilor nu a fost nici simplă, nici aparentă: a fost realizată și sistemul, totuși imatur, prezintă mulți indicatori de posibilă maturizare. Nu lipsesc considerațiile despre regres și regrete, accentuate de lipsa dialogului, de atitudini defensive și proiective care fragmentează și slăbesc sistemul.
  • Depășirea diverselor obstacole, stigmate, contradicții este o sarcină a întregului sistem care o poate face în dialog, prin conexiuni, colaborări virtuoase ale fiecărei instituții denumite să colaboreze, dar în plus a tuturor cetățenilor. O îngrijire și o justiție „participată” pot transforma limitele în forțe capabile să activeze active neexprimate în „blasfemia timpului”[18] adică, într-un timp pierdut zilnic și ca înlocuitor să se dovedească a fi studiu[19], muncă. , angajament social, opțiuni diverse și creative.

Trebuie să descoperim un nou nivel de adunare, centrat nu pe locații, ci pe călătoriile indivizilor în comunitate, pe timpul împărtășit, dat reciproc, trăit, rămânând închiși, alături și însoțindu-ne unii pe alții în experiențele și căile rătăcitoare ale vieții. Articolul 111 alin.5 din Decretul prezidențial 230/2000 identifică categoria de persoane care au dezvoltat boală psihică în timpul detenției, destinate încadrării în Articulațiile pentru protecția bunăstării psihice.

Articolul 112 din Decretul prezidențial 230/2000 identifică categoria de deținuți supuși observației în scopul constatării condițiilor de boală psihică. Articolul 212 alin. 2 din codul infracțiunilor . este utilizat pentru identificarea persoanelor care trebuie să efectueze o măsură de siguranță în detenție și care au dezvoltat o boală psihologică.

vedere-1o

Articolul 220 din codul penal . este utilizat pentru identificarea persoanelor care ar trebui să efectueze măsura de protecție a internării într-un azil de bătrâni și pentru care alegerea a dispus ca această internare să fie efectuată înainte de executarea pedepsei.

O anumită persoană reținută în temeiul măsurilor mixte

Deținuții sine titulo în acest caz sunt oamenii arestați în prealabil, dar apoi declarați achitați, pentru care practic în orice moment a fost decisă o măsură provizorie. Din cele 403 persoane cu măsuri de siguranță de detenție pe termen scurt, în temeiul articolului 206 din Codul penal, 369 sunt libere și 32 închise la închisoare și o pereche sunt plantate în SPDC; Există 201 persoane cu măsuri definitive de securitate a închisorii, dintre care 192 sunt libere și 9 sunt restricționate.

O anumită persoană reținută în temeiul măsurilor mixte. Decretul Ministerului Sănătății din 22 septembrie 2021. REMS este o construcție socială și sanitară conform Decretului Ministerului Sănătății din 1 octombrie 2012 cu gestionarea completă a stării de sănătate și cu supraveghere perimetrală încredințată Forțelor de Poliție și ulterior fără Poliţia Penitenciarului.

O construcție asemănătoare diferitelor „Reședințe”, conectată structural la contexte, integrată în DSM, permeabilă și de moment, în scopul unei utilizări „reziduale”.

Această din urmă idee a subliniat în plus de Curtea Constituțională. Prin urmare, o structură DSM care și-a depășit deja mandatul (executarea măsurilor de siguranță) prin preluarea unei performanțe de îngrijire a cartierului care trebuie să evolueze în căi de incluziune. O construcție care trebuie să se autodepășească pentru a nu se conține.

Acesta nu poate fi plasat în centrul sistemului și nici nu își poate asuma capacități de custodie pe termen lung (30 de ani), așa cum indică cea mai recentă hotărâre Maran de la Trieste. Nici articolul dorit nu ar trebui să fie singura rezoluție, deoarece tocmai din popularitatea naturii sale reziduale pot apărea alternative. Căi de recuperare care ar trebui cultivate, maturate, cercetate, monitorizate.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here