Triathlon Winter Challenge 2013

Triathlon Winter Challenge 2013

Cea de-a II-a ediţie a Triathlon Winter Challenge se va desfăşura anul acesta pe 23 februarie, în cadrul complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani. Aşadar, la doar 35 km de Bucureşti sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la cele două categorii de concurs, individual şi ştafetă.

Triatlonul începe cu proba de alergare (5km), continuă cu proba de ciclism (offroad, pădure – 12 km), iar ultima etapă va avea loc în bazinul olimpic acoperit, pentru proba de înot (500m).

Finishul va putea fi urmărit de susţinătorii participanţilor din tribunele bazinului acoperit.
Vă puteţi înscrie la proba individuală sau puteţi face o ştafetă alături de prieteni/colegi. Ştafeta poate fi compusă din 2 sau 3 persoane. O persoană care participă la proba individuală poate fi şi parte dintr-o singură ştafetă. Acesta va achita doar taxa de participare la proba individuală.

Pentru cei care doresc să se inscrie şi in cadrul competiţiei din septembrie 2013, Triathlon Challenge Mamaia, organizatorii au pregătit o ofertă avantajoasă.

Mai multe informaţii despre probe şi înscriere, puteţi găsi pe site-ul smartatletic.ro/wintertri/ sau pe pagina de Facebook Smart Atletic facebook.com/smartatletic
 

Comentariul tau

codul de validare