Transilvania Rookie Fest 2012

Transilvania Rookie Fest 2012

Cea de-a doua ediţie a evenimentului Transilvania Rookie Fest se va desfăşura în acest an tot pe pârtia de la Arena Platoş, Sibiu, în perioada 27-29 ianuarie.

Acest festival internaţional de snowboard face parte din campionatul Protest Rookie Fest – o serie de concursuri care au loc în Andorra, Australia, Cehia, Chile, Italia şi România. La concurs sunt aşteptaţi atât competitorii, cât şi iubitorii de snowboard, organizatorii pregătind pentru toţi surprize pe măsură.

Concursul propriu-zis se va desfăşura pe parcursul a două zile, vineri şi sâmbătă. Concurenţii sunt împărţiţi în două categorii, în funcţie de data naşterii: Rookies (cei născuţi între 1.01.1994 şi 31.12.1996) şi Grooms (cei născuţi după 1 ianuarie 1997). Câştigătorii fiecărei categorii vor fi prezenţi la marea finală a concursului internaţional, finală ce se va desfăşura în Austria, staţiunea Ischgl.

Se anunţă un spectacol al acrobaţiilor pe placă, organizatorii anunţând că au dublat suprafaţa fun parkului şi au introdus mai multe elemente de dificulate tocmai pentru a da un plus de dinamism showului.

Până acum şi-au anunţat participarea tineri din Baia Mare, Bucureşti, Sibiu. De asemenea, vor mai participa şi Mihnea Groşeanu, câştigătorul ultimei ediţii a World Snowboard Day şi Santiago Freinademetz, locul III la ediţia de anul trecut a Transilvania Rookie Fest.

Mai multe detalii pe http://arenaplatos.ro/

Comentariul tau

codul de validare