Tabără pentru tineri 13-18, 19-35 de ani cu Tomi Coconea

Tabără pentru tineri 13-18, 19-35 de ani cu Tomi Coconea

Dacă ai între 13-18 şi 19-35 de ani şi vrei să îţi petreci un week-end în Parâng, alături de Tomi Coconea, unul dintre cei mai apreciaţi atleţi în comunitatea sportivilor din întreaga lume, înscrie-te în tabăra ce se va desfăşura în perioada 1-3 noiembrie 2013, un High Camp ce nu ţine cont de capacitatea atletică a participanţilor.

În HIGH Camp vei avea ocazia:

•    Să îl cunoşti  pe Toma Coconea, un atlet super performant şi apreciat de comunitatea sportivilor din întreaga lume.

•    Să parcurgi traseele spectaculoase din munţii Parâng, învăţând să te ghidezi după busolă, hartă & GPS (nu cel care re-configurează traseul)

•    Să înveţi cum se abordează o ieşire pe munte.

•    Să experimentezi cum se aşază o tabără la munte, care sunt regulile care o guvernează şi cum să te păzeşti de fauna pe două şi patru picioare.

•    Să te gospodăreşti : mâncare, curăţenie, igienă, pază şi toate cele care îţi vor fi de maxim folos când vreţi să ieşi cu prietenii în natură.

•    Să înveţi noţiuni de bază despre parapantă.

•    Să petreci două seri la căldura focului din tabără, ascultând păţaniile lui Toma, ce l-a făcut să nu renunţe niciodată în timpul unei curse, ce îi dă putere, cum funcţionează în echipă cu Daniel Pisică şi ce înseamnă în general viaţa de sportiv.

•    Să participi la activităţi de echipă utile şi distractive.

Înscrierea se face în limita a 30 de locuri, iar taxa de participare este de 300 Ron + transport (pentru adolescenţi între 13-18 ani) şi 500 Ron + transport (pentru categoria de vârstă 19-35 de ani).

Toma Coconea, în vârstă de 38 de ani, ne reprezintă cu succes ţara în cadrul uneia dintre cele mai dificile competiţii din lume, Red Bull X Alpes, pe care a terminat-o de două ori pe locul secund. În 2011, românul a parcurs 1000 de kilometr pe jos, în doar 14 zile, a zburat cu parapanta 800 de kilometri, fiind, alături de câştigător, singurul care a trecut linia de finish.

Mai multe detalii despre tabără poţi afla aici.
 

Comentariul tau

codul de validare