Sport in timpul liber

Bucureşteni, ieşiţi la sport!

Bucureşteni, ieşiţi la sport!

De când nu aţi mai făcut mişcare ? Când v-aţi dat ultima oară cu rolele, când aţi ieşit cu bicicleta sau când aţi jucat un badminton în parc ? Bucureşteni, ieşiţi la sport !

0 Detalii
 • Aquagym
  Aquagym

  Practicat de două-trei ori pe săptămână, acest tip de gimnastică are ca avantaj arderea unui surplus de calorii datorită luptei împotriva rezistenţei apei şi totodată tonifierea musculaturii fără pericolul vreunui impact direct.

 • 7 reguli pentru sportul în aer liber

  Suntem deja în toiul verii, aşa că sportul a devenit nu doar o necesitate, ci şi o plăcere pe care o putem practica în parcuri şi în spaţii special amenajate…neapărat în aer liber.

 • Kettlebell Advantage – un tip nou şi complet de fitness
  Kettlebell Advantage – un tip nou şi complet de fitness

  Kettlebell Advantage este o metodă nouă şi diferită de a face sport. Această tehnică a apărut mai întâi în Rusia, acolo unde sportivii de performanţă se antrenau folosind o greutate ceva mai neobişnuită, numită girya (kettlebell).

 • Ziua Naţională a Pasiunilor – Bucureşti, 23 Septembrie 2011
  Ziua Naţională a Pasiunilor – Bucureşti, 23 Septembrie 2011

  Vineri, 23 septembrie 2011, în Centrul Vechi al Bucureştiului se va organiza Ziua Naţională a Pasiunilor. Toţi cei care au pe lista de hobby-uri activităţi precum escalada, raliurile, tirul cu arcul, mountainbike-ul, maşinile retro, jocurile video, fotografia, MTB-ul sunt aşteptaţi în cele 23 de Ateliere ale Pasiunilor, amplasate în 23 de locaţii diferite în Centrul Vechi.

 • Sporturile extreme – testează-ţi limitele!
  Sporturile extreme – testează-ţi limitele!

  Astăzi, sporturile extreme au tot mai mulţi adepţi, devenind chiar un adevărat trend. Spre deosebire de sporturile tradiţionale, sporturile extreme sunt individuale, pun accent pe capacitatea noastră de concentrare, de reacţie în situaţii limită şi, de ce nu, pe anticipare. Atunci când practici un astfel de sport, eşti în competiţie cu propriile limite, încercând să îţi modelezi mintea, în timp ce îţi tonifici corpul.