Sport in timpul liber

Prima ieşire ProSport – Prima tură de alergare şi ciclism în 2014

Prima ieşire ProSport – Prima tură de alergare şi ciclism în 2014

Dacă aşteptai un eveniment special pentru a face mişcare, iată că ProSport s-a gândit la tine şi la toţi cei care vor să înceapă anul 2014 în forţă.

0 Detalii
 • Vino la cea mai mare ora de sport din Bucuresti!
  Vino la cea mai mare ora de sport din Bucuresti!

  Cea mai mare oră de sport continuă anul acesta cu cea de-a patra ediție în București, Brașov și Mamaia. Așadar, pentru început, nu trebuie să ratați să faceți mișcare în aer liber pe data de 14 iunie, începând cu ora 10:00 și până la ora 21:00, în Parcul Lumea Copiilor din București.

 • Revelion 2014 la Arena Platoş Păltiniş
  Revelion 2014 la Arena Platoş Păltiniş

  Dacă eşti pasionat de sporturile de iarnă sau pur şi simplu vrei să îţi petreci noaptea dintre ani într-un mod inedit, Party Revelionul de la Arena Platoş Păltiniş ar putea fi cea mai bună variantă pentru tine.

 • Alpin Snowboard Race 2013
  Alpin Snowboard Race 2013

  După succesul de anul trecut, Alpin Snowboard Race revine şi în 2013. Sâmbătă, 28 decembrie, începând cu ora 11.00, pasionaţii de schi şi snowboard sunt aşteptaţi la Arena Platoş Păltiniş pentru o nouă ediţie a competiţiei de slalom paralel Alpin Snowboard Race.

 • Family Race Arena Platoş – Concurs de schi şi snowboarding
  Family Race Arena Platoş – Concurs de schi şi snowboarding

  Începe noul an pe pârtie, în cadrul unei competiţii dedicate familiilor. Concursul de schi şi snowboarding Family Race desfăşurat la Arena Platoş Păltiniş va avea loc în prima sâmbătă a anului 2014, pe 4 ianuarie.

 • Sibiu Winter Challenge 2013
  Sibiu Winter Challenge 2013

  Condiţiile meteo au favorizat deja deschiderea mai multor pârtii din ţară. Dacă practici şi tu un sport de iarnă sau pur şi simplu vrei să te relaxezi week-endurile cu prietenii, la munte, iată un eveniment la care ai putea să participi.