Semimaraton Gerar 2012

Semimaraton Gerar 2012

A doua ediţie a Semimaratonului Gerar se va desfăşura anul acesta pe 29 ianuarie, în Campusul Universităţii Politehnica. Evenimentul organizat de Asociaţia Club Sportiv RO CLUB MARATON şi Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti în parteneriat cu Universitatea Politetehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club are ca scop promovarea alergării în aer liber, indiferent de condiţiile meteorologie.

În cadrul primei competiţii de alergare a anului 2012, vor lua startul peste 500 de participanţi, la cele două probe de concurs: cros (3,6 km) şi semimaraton (21 km). Evenimentul va avea loc în Campusul Universităţii Politehnica, iar startul se va da la ora 10.30, durata estimativă a celor două probe fiind de 4 ore.

Proba de cros este destinată participanţilor individual, în timp ce proba de semimaraton este o probă pe echipe care se adresează echipelor formate din câte trei alergători ( trei băieţi pentru clasamentul masculin, două fete şi un băiat/doi băieţi şi o fată pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin).

Până la această dată, pentru proba de semimaraton s-au înscris 40 de echipe, aşa că citeşte mai multe informaţii despre participare, pe site-ul oficial al evenimentului: http://gerar.ro/
sau pe pagina de Facebook Semimaraton Gerar 2012 http://www.facebook.com/semimaratongerar

Sursa fotografiei: Alex Spineanu

Comentariul tau

codul de validare