Play Bike – On The Rocks: 24 - 25 august 2012

Play Bike – On The Rocks: 24 - 25 august 2012

Vrei să participi la cel mai important eveniment internaţional de mountainbiking de la noi din ţară? Vino în perioada 24-25 august, lângă Braşov, la Bunloc pentru a lua parte la cea de-a treia ediţie “Play Bike – On the Rocks”. Organizatorii promit multe surprize tuturor celor care vor să se distreze sau să se înscrie în competiţia de nivel înalt, în care vor evolua rideri de top din Europa.

Pe lângă competiţia propriu-zisă, vor avea loc şi activităţi conexe, binecunoscute celor care au mai participat şi în ceilalţi ani: Dirtjumping Nightsession, un mega after party într-un amplasament din inima oraşului Braşov, zonă de bikewash special amenajată, areal de standuri pentru expozanţi şi echipe, facilităţi de cazare pentru riderii înscrişi şi multe alte surprize.

Premiile sunt generoase, la fel ca în ceilalţi ani: 8000 EUR care vor atrage rideri din toată Europa şi deja obişnuita elită locală.

Mai multe informaţii cu privire la traseu, înscrieri, sugestii referitoare la cazare şi petrecerea timpului sau facilităţile oferite fotografilor şi operatoriilor video, veţi găsi pe site-ul oficial al evenimentului, ontherocks.ro , şi pe pagina de Facebook facebook.com/playbike.ontherocks

Comentariul tau

codul de validare