Lansarea trotinetelor extreme Razor în România – Herăstrău, 8 septembrie 2012

Lansarea trotinetelor extreme Razor în România – Herăstrău, 8 septembrie 2012

Dacă nu te-ai fi gândit că datul cu trotineta poate fi încadrat în categoria sporturilor extreme, află că americanii ţi-au luat-o înainte. În ultimii ani, brandul Razor a popularizat în Statele Unite ale Americii datul cu trotineta, transformând această activitate într-un sport iubit şi căutat în special de tineri.

În această toamnă, Razor U.S.A şi Biciclop aduc în România trotinetele atât de cunoscute în afară. Pe 8 septembrie 2012, va avea loc lansarea oficială a aducerii pe piaţa romanească a celebrelor trotinete, iar locul de întalnire va fi skate parkul din Herăstrău, începând cu orele 10.00.

Dacă eşti pasionat de sport extrem, dar nu numai, eşti aşteptat pentru a testa trotinetele, pentru a te înscrie în concursuri sau doar pentru a lua parte la demonstraţia pe care o va da Johan Grunwald, un sportiv de top al Danemarcei, clasat în top 20 atleţi pe trotinetă, clasament alcătuit de International Scooter Association.

Produsele Razor se bucură de o mare popularitate în America, Asia sau Africa, iar din această toamnă se vor găsi în magazinele din toată ţara. Biciclop, partenerul lansării trotinetelor Razor, sunt importatorii unici a unor mărci sportive prestigioase, cum ar fi Gazelle, Strida, VanMoof, Create Bikes, VanGogh Bikes, Puma Bikes şi Koliken. De asemenea, Biciclop promovează mersul pe bicicletă în oraş ca mijloc alternativ de transport/recreere, având ca model comunităţi precum Amsterdam sau Copenhaga.

Mai multe informaţii despre eveniment, poţi găsi pe pagina de Facebook:facebook.com/events

Comentariul tau

codul de validare