Competitii sportive

Transilvania Rookie Fest 2014

Transilvania Rookie Fest 2014

Şi anul acesta, Arena Platoş Păltiniş găzduieşte Transilvania Rookie Fest, cea mai importantă competiţie de la noi din ţară, destinată tinerilor snowboarderi sub 18 ani.

1 Detalii
 • Cod magenta de alergare la Semimaratonul Gerar
  Cod magenta de alergare la Semimaratonul Gerar

  Mai sunt cateva zile pana la primul eveniment de alergare al noului an. Il gasiti usor in calendar - ultima duminica din ianuarie si este bine cunoscut publicului alergator din Bucuresti prin specificul lui aparte: cros (3.6 sau 10.8km individual) si semimaraton (in echipe formate din cate trei participanti). Semimaratonul Gerar (ca despre el este vorba) pastreaza traditia unei curse cu ingrediente precum zapada si gerul, ajungand anul acesta la editia a cincea.

 • Sustinem si va invitam la Maratonul Dunarii!
  Sustinem si va invitam la Maratonul Dunarii!

  Sambata, 15 noiembrie, vom fi prezenti pe malul Dunarii, in Sudul judetului Giurgiu, acolo unde va avea loc Maratonul Dunarii - un concurs de ciclism care inchide sezonul MTB de anul acesta, in calendarul Riders Club. Telekom Romania si Dolce Sport TV, prin campania "Miscarea face bine" sustin acest eveniment in calitate de partener principal.

 • Pe 12-13 iulie, toate drumurile duc la Maratonul Transilvaniei! [Concurs - Câștigă o invitație!]
  Pe 12-13 iulie, toate drumurile duc la Maratonul Transilvaniei! [Concurs - Câștigă o invitație!]

  Weekendul acesta va avea loc Maratonul Transilvaniei, un eveniment organizat de Asociația Padina Fest și Smartatletic, în zona turistică Sâmbăta de Sus - Drăguș, la care vă recomandăm să participați. Aveți de ales între alergare montană și mtb cross-country, fiecare cu câte două probe. Sâmbătă este ziua concursului de alergare (10 sau 21 km) și duminică a celui de MTB (22 sau 44km).

 • 28-29 iunie: Recomandări de weekend: cros, maraton mtb, duatlon, triatlon
  28-29 iunie: Recomandări de weekend: cros, maraton mtb, duatlon, triatlon

  Vine un nou weekend plin. Aveți de unde alege pentru o porție bună de mișcare, în cadru organizat, sub formă de competiție. Iată câteva sugestii de cros, duatlon, maraton pe bicicletă și triatlon. Dacă mai știți sau vreți să recomandați și alte evenimente, lăsați un comentariu cu detaliile și trecem în programul de recomandări Mișcarea face bine.

 • Brasov, 19 iulie: Haideti la Crosul Miscarea face bine
  Brasov, 19 iulie: Haideti la Crosul Miscarea face bine

  Pentru prima data in cadrul campaniei va invitam si la alergare! Cea mai mare ora de sport incepe la Brasov cu un cros special, cu start si finish din Piata Sfatului. Vor fi doua probe, intre care puteti alege: cros simplu si cros cu obstacole. Toti participantii vor primi tricoul oficial si vor fi medaliati la finish. Ambele curse vor fi cronomentrate cu sistem electronic cu cipuri. Toate detaliile sunt online, pe site-ul evenimentului. Pentru a fi la curent cu informatiile de ultima ora, dati join pe facebook!