Campionii Sănătăţii - Crosuri pentru copii şi părinţi în Parcul IOR

Campionii Sănătăţii - Crosuri pentru copii şi părinţi în Parcul IOR

Cea de-a patra ediţie a evenimentului “Campionii Sănătăţii” se va desfăşura sâmbătă, 12 mai 2012, începând cu ora 10.30. Asociaţia Emovere, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 şi al Inspectoratul Şcolar Bucureşti va invită să participaţi alături de cei mici la crosurile destinate atât copiilor, cât şi părinţilor.

Punctul de întâlnire este intrarea în parcul IOR (Al. I.Cuza) de la intersecţia Baba Novac cu Câmpia Libertăţii, înscrierile începând cu orele 9.00.

Categoriile de concurs sunt următoarele:


-    copii 2 - 4 ani (neîmpliniţi) (fete; băieţi)
-    copii 4 - 6 ani (fete; băieţi)
-    copii clasa I – II  (fete; băieţi)
-    copii clasa III – IV (fete; băieţi)

Aşadar, se va alerga pe categorii de vârstă, în perechi copil plus părinte, legaţi printr-o panglică.

Se vor acorda diplome şi premii primelor trei cupluri părinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de vârstă), iar toţi copiii participanţi vor primi diplome şi cadouri din partea partenerilor.

Tot în cadrul acestui eveniment va mai avea loc şi “Marşul bebeluşilor” un marş dedicat copiilor până la 2 ani. Începând cu orele 11.00, părinţii pot participa împreună cu copiii lor cu vârste până la 2 ani la acest marş care presupune parcurgerea la pas a unei distanţe de 200-300 metri, având copilul în wrap, sling sau port-bebe. Aceasta nu este o probă competiţională, deci nu se vor acorda premii locurilor 1, 2, 3, însă toate cuplurile vor participa la tombola cu premii dedicată acestei categorii. Nu se admit cupluri părinte - copil în cărucior.

Mai multe informaţii pe http://www.maraton.info.ro/campionii-sanatatii sau pe pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events

Comentariul tau

codul de validare