Body Mind Spirit Festival 2013

Body Mind Spirit Festival 2013

Stilul de viaţă sănătos şi armonios a fost deseori menţionat în ultimii ani, în cadrul numeroaselor cursuri fitness, de alimentaţie sau dezvoltare personală. În plus, nevoia de cunoaştere este din ce în ce mai mare, ceea ce face ca această perspectivă a vieţii noastre să capete o nouă dimensiune.

Tocmai de aceea, metodele alternative de tratament, antrenamentele complexe care implică atât mintea, cât şi trupul, viaţa înţeleasă din punct de vedere psihologic – toate aceste subiecte au fost dezbătute intens.

Body Mind Spirit Festival este un eveniment în cadrul căruia vei afla toate noutăţile din domeniu. Cea de-a IX-a ediţii a festivalului se va desfăşura anul acesta la Sala Palatului, în perioada 1-3 martie. În cele trei zile de festival vor avea loc sesiuni de comunicări, workshopuri şi demonstraţii, expoziţie cu vânzare, cursuri de iniţiere şi formare şi multe alte surprize pregătite de către organizatori.

De asemenea, trebuie să ştii că numeroşi terapeuţi, instructori, practicieni, specialişti, reprezentanţi edituri, producători şi comercianţi din domeniul sănătăţii şi frumuseţii îşi vor prezenta produsele sau programele individualizate.

Astfel, printre evenimentele festivalului, amintim de prezentarea scriitorului Alexandru Mironov, “Starea Lumii”. Aceasta va avea loc sâmbătă, 2 martie 2013, începând cu orele 16.00. 

Specialiştii vor sustine workshopuri, demonstraţii sau momente artistice, pe teme ca Feng Shui, Sistemul Universal Healing Tao, demonstraţie Masaj Raindrop, demonstraţie de Yin Yoga şi o prezentare cu subiectul “Puterea vindecătoare a hranei vii”.

Există, însă, o mulţime de alte evenimente de care ai putea fi interesat. În plus, organizatorii actualizează periodic lista de expozanţi şi participanţi la Body Mind Spirit Festival.

Mai multe detalii despre eveniment poţi găsi pe site-ul oficial bodymindspiritfestival.ro sau pe pagina de Facebook facebook.com/bodymindspiritfestival

Comentariul tau

codul de validare