Bike Fest 2012 – Cel mai mare eveniment dedicat bicicliştilor

Bike Fest 2012 – Cel mai mare eveniment dedicat bicicliştilor

Cel mai mare eveniment de ciclism urban din România, Bike Fest 2012, va avea loc anul acesta în week-endul 29-30 septembrie, în parcul Izvor din capitală. Pe parcursul celor două zile, bicicliştii – copii, adulţi, sportivi amatori sau profesionişti – sunt aşteptaţi la diferite competiţii şi activităţi ce au scopul de a consolida comunitatea de biciclişti şi de a promova bicicleta ca mijloc de transport alternativ.

Citeşte mai jos care sunt competiţiile şi activităţile speciale pregătite de organizatori, în cadrul Bike Fest 2012:

“Pentathlon” 
este o competiţie cu cinci probe, dedicată bicicliştilor amatori care vor să demonstreze că sunt cei mai mai buni biciclişti urbani.

“World Class Fall Kick Off” - un eveniment marca World Class România, cuprinde patru ore de cycling şi şase ore de antrenament sportiv intens.

“Femeia pe bicicletă” reprezintă o serie de activităţi cu şi despre femei adusă în parcul Izvor de Skirt Bike: defilare pe biciclete în parc, istoria femeii pe bicicletă şi târg de obiecte handmade.

Zona de “Talcioc”
se adresează celor care doresc să îşi vândă bicicleta sau să cumpere una la mâna a doua, pentru cei care vor să îşi personalizeze bicicleta sau să şi-o repare, pentru cei care îşi caută perechea sau vor să vadă filme despre biciclete. Un eveniment marca Portocala Mecanică şi BitaColor.

Zona dedicată copiilor. Asociaţia ROI s-a gândit la amenajarea unei zone speciale, dedicată copiilor pentru ca aceştia să poată învăţa reguli de circulaţie, să deseneze pe asflat şi să să plimbe cu bicicleta sau tricicleta.

Fotografii oficiali Nikon la Bife Fest 2012 - iubitorii de fotografie sunt invitaţi să urmărească website-ul evenimentului şi pagina dedicată de Facebook întrucât organizatorii le-au pregătit un concurs foto în urma căruia se vor decide “Fotografii oficiali Nikon la Bike Fest 2012”.

Pe lângă aceste evenimente, în cele două zile de distracţie şi sport, organizatorii au mai pregătit o zonă de x-treme bike, adusă de Freerider, dezbateri şi discursuri cu oameni importanţi din domeniul velo organizate de Nomad şi expoziţie cu cei mai importanţi importatori sau distribuitori de biciclete.

De asemenea, sâmbătă, 29 septembrie organizatorii au pregătit un spectacol de Stand-up Comedy şi un concert de muzică de cea mai bună calitate.

Mai multe informaţii găseşti pe site-ul oficial al Bike Fest 2012 ivelo.ro/bikefest sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/BikeFestRomania

Comentariul tau

codul de validare