Atracţii la Mişcarea face bine

Vă aşteptăm sâmbătă, 23 iulie 2011, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, pentru o porţie zdravănă de mişcare, cu mâncare şi băuturi sanătoase.

Cea mai mare oră de sport, evenimentul organizat de DolceSport cu GetFit şi SmartAtletic, cuprinde demonstraţii sportive care se vor desfăşura de la ora 9 la ora 21. Trei scene vor găzdui instructorii de fitness invitaţi, dar şi pe toţi cei care doresc să exerseze alături de ei. În același timp, într-o zonă separată, se va desfășura cea mai mare oră de spinning. Detalii despre programul demonstraţiilor şi instructorii invitaţi sunt disponibile aici.

Absenţa activităţii fizice creează premisele pentru instalarea a diferite boli, existând o legătură directă între lipsa acesteia şi suferinţele cardiovasculare, care reprezintă prima cauză de mortalitate în ţara noastră. Așasar, sportul practicat cu consecvenţă întăreşte organismul, dă o stare de bine şi mai răreşte vizitele la medic.

Cum sportul şi sănătatea merg mână în mână, la locaţia evenimentului de sâmbătă sunt disponibile şi puncte de mâncare şi băuturi sănătoase. Zona de hidratare şi energizare va fi deschisă pe toata durata zilei şi oferă participanţilor cele mai bune daruri ale naturii: apa cea mai pură - Aqua Carpatica oferind 10.000 de litri de apă participanţilor, sucuri de fructe şi legume proaspete, germeni şi vlăstari, hrană vie. Nu uitaţi că o bună hidratare şi mâncarea uşoară sunt întotdeauna cele mai bune soluţii pentru a face faţă zilelor fierbinţi de vară.

Pentru a completa partea de divertisment a zilei, Romtelecom, care deține Dolce Sport, va prezenta cele mai potrivite soluţii de comunicaţii pentru toată familia: televiziune, internet de viteză până la 100 Mbps şi voce.

Vremea se anunţă minunată, aşa că tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă sunaţi prietenii, să vă echipaţi (obligatoriu: pălării/şepci, ochelari de soare, cremă de protecţie solară sau echipament cu mâneci lungi) şi să veniţi la distracţie sănătoasă cu noi, sâmbătă, în parc.

 

Comentariul tau

codul de validare