Argeş Autumn Race – 4 noiembrie 2012

Argeş Autumn Race – 4 noiembrie 2012

A VI-a ediţie de toamnă a Argeş Autumn Race se va desfăşura anul acesta în data de 4 noiembrie 2012, în Pădurea Trivale din Piteşti. Organizatorii, clubul de ciclism Warpsoft împreună cu ciclism.ro, invită toţi iubitorii sportului şi ai mişcării în natură să concureze la cele două categorii, de 90 şi 140 de minute.

Pentru a participa la competiţie ai nevoie de o stare bună de sănătate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunoştinţe tehnice proprii competiţiilor de MTB. Participanţii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru starea de sănătate în care se află. Orice participant înscris va avea un număr de concurs şi o acreditare. Orice participant trebuie să respecte regulile competiţiei şi trebuie să urmeze indicaţiile date de organizatori.

Întrucât Argeş Autumn Race va fi o cursă dificulă, organizatorii recomandă participarea la cel puţin 2 maratoane înainte de această competiţie.

Categoriile sunt de 90 şi 140 de minute, concurenţii parcurgând ture până la expirarea timpului aferent categoriei. După expirarea timpului, toţi concurenţii sunt opriţi şi se face clasamentul în funcţie de numărul de ture şi de timp.

Grăbeşte-te să te înscrii, întrucât nu sunt decât 225 de locuri disponibile.

Mai multe detalii vei găsi pe site-ul competiţiei arges-race.ro/ sau pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/events/265311543580279/.

Sursa foto: http://razvanjuganaru.blogspot.ro

Comentariul tau

codul de validare