212 alegători determinați au luat startul azi în probele fizice de trail run ale Maratonului Olteniei 2021, donând #energiepentrubine comunității locale

212 alegători determinați au luat startul azi în probele fizice de trail run ale Maratonului Olteniei 2021, donând #energiepentrubine comunității locale

Traseele de 12 și 22 km din jurul Municipiului Râmnicu Vâlcea au găzduit azi 212 iubitori de sport, în cea de-a 2-a zi a Maratonului Olteniei 2021 – cursele fizice. Echipa învingătorilor iubitori de alergare primește coechipieri și astăzi, 29 august, până la ora 23:59 când se vor încheia oficial cursele virtuale. Înscrieri disponibile aici

 

Povestea Învingătorilor continuă

Cum cel mai bun mod de încurajare și exemplu este să fii alături de oameni, iar Ondrej Safar, CEO CEZ România, s-a aflat și azi la start, alături de participanți și a parcurs cursa de trail run 12 km.

 

La fel ca la probele de MTB, alergătorii au avut parte de măsuri speciale de protecție împotriva COVID-19, accesul la zonele de predare kit-uri și START fiind condiționat de respectarea unui triaj epidemiologic minuțios.

 

Cu trasee provocatoare, demne de iubitorii sportului în aer liber, Maratonul Olteniei 2021 i-a răsplătit pe alergătorii care au luat startul la Râmnicu Vâlcea cu un fond de premiere de 10 200 lei.

Cel mai bun timp obținut pe traseu la cursa de 12 km masculin a fost de 53 min, în timp ce la feminin a fost de 1 h și 3 min. Și la cursa de 22 km s-a alergat într-o 1 h și 50 min la masculin și 2 h și 14 min la feminin.

 

Energia alergătorilor a fost asigurată de încurajările voluntarilor CEZ și ai partenerilor, dar și de punctele de alimentare și hidratare plasate strategic pe trasee.

 

Învingători, de oriunde!

O parte importantă a Maratonului Olteniei 2021 este reprezentată de participanții la cursele virtuale. Iubitori de sport și de fapte bune, participanții care nu au putut ajunge fizic în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, contribuie cu energia lor bună de la distanță.

 

CURSELE VIRTUALE rămân deschise până pe 29 august, ora 23:59, pentru probele:

  • MTB – probă
  • Trail Run – probă scurtă (12 km) și lungă (22 km)
  • Cursa pentru persoane în scaune rulante (12 km, opțiuni scaun rulant sau hand bike), taxele de participare fiind gratuite – pentru a doua oară consecutiv la Maratonul Olteniei.

Înscrierile se pot face AICI. Echipa Învingătorilor la cursele virtuale are deja peste 260 de membri.

 

Taxele de participare vor și anul acesta dublate de CEZ România și donate celor 3 cauze sociale care răspund unor nevoi stringente ale comunității locale: construirea unei case de tip familial pentru 12 copii abandonați, cu sprijinul Fundației Alex Tache, renovarea Secției de Neonatologie a Spitalului de Urgență din Râmnicu Vâlcea și susținerea programului “Vreau în clasa a 9-a” al Fundației World Vision România.

 

Ediția din 2021 a Maratonului Olteniei este organizată cu sprijinul Primariei Municipiului Râmnicu Vâlcea, Clubul Sportiv Lykaios, SmartAtletic, beneficiind de suportul partenerilor Platinum Adrem și RC Europe; și a partenerilor Silver ALM POWER GROUP, Ciga Energy, Comranado, ELCO Power Muntenia, Țuca Zbârcea & Asociații, FOREST ELECTRO GRUP 2002, Energotech, Electroalfa, Nibaco, Elco Tg-Jiu, Hervis Sports, Venturo Investment, Fine Business Consulting, Gold Nutrition, IMSATIE DROBETA, NISEMPRA ELECTRO, Inform Lykos.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram